Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    I think I may have some problems with my T600

    Everytime I go to manually enter a web address in blazer, it soft resets.

    I can also reproduce a soft reset by going into the main menu and hitting keyboard.

    Does anyone else get this?

    ugh
  2. #2  
    Originally posted by thegimp
    I think I may have some problems with my T600

    Everytime I go to manually enter a web address in blazer, it soft resets.

    I can also reproduce a soft reset by going into the main menu and hitting keyboard.

    Does anyone else get this?

    ugh
    This has been discussed. Not reproducible for me. Did you upgrade from another treo and transfered your old apps? Or do you have other incompatible 3rd party apps? Do a hard reset and use blazer again before doing anything else and see if it's still reproducible. If it is then it's defective.
    Palm III > Palm V > Palm Vx > (Sprint) Kyo 6035 > Handspring Treo 300
    > Handspring Treo 600 Oct.'03 > Palm Treo 700P May'06 > Treo 755P Aug.'07 > Pre(-) June'09 + TouchPad July'11 LONG LIVE webOS!!!
  3. #3  
    Hmm..I get a soft reset when I'm playing Space Trader. It only happens when I click on "Specials" on some of the planets. Oh yeah, i get a special all right!

    Dizzy
  4. phaggard's Avatar
    Posts
    89 Posts
    Global Posts
    95 Global Posts
    #4  
    I have been getting resets when software is set to 64k colors or is not yet OS5 compatible.
  5. #5  
    do a search for "blazer error." I posted the solution in that post. it is easily fixable, one of the autofill files is corrupt.
  6. #6  
    I get sftrst in verichat when someone from msn adds me and I accept.

    no issues in b3 (except speed).

Posting Permissions