Results 1 to 4 of 4
  1. hjmatt30's Avatar
    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    10 Global Posts
       #1  
    Is there supposed to be an alert to the treo 600 someone has sent you and email to your pcs vision email?

    Is anybody else having a problem logging into the pcs vision account through the treo. To be more specific typing in your user name and password - getting the screen that reads inbox, compose etc...- tapping the inbox (for example) - then get sent back to the user log in page.

    I called sprint they said let me see what I can see because it should not be doing it then they hung up on me.
  2. Nesta's Avatar
    Posts
    134 Posts
    Global Posts
    139 Global Posts
    #2  
    Originally posted by hjmatt30
    Is there supposed to be an alert to the treo 600 someone has sent you and email to your pcs vision email?

    Is anybody else having a problem logging into the pcs vision account through the treo. To be more specific typing in your user name and password - getting the screen that reads inbox, compose etc...- tapping the inbox (for example) - then get sent back to the user log in page.

    I called sprint they said let me see what I can see because it should not be doing it then they hung up on me.
    I sopke to CS about this issue and it's a problem on the Sprint side. If you use the website to read and send messages everything works fine. The phone won't let u login in at all. It just loops. For some reason I can compose and send messages without logging in but nothing else works.
  3. hjmatt30's Avatar
    Posts
    9 Posts
    Global Posts
    10 Global Posts
       #3  
    Ok.. At least that lets me know I am not going crazy..
  4. #4  
    Check to see if your cookies are not working. There are several threads on how to resolve the cookie problem.

Posting Permissions