View Poll Results: How long did it take to provision Vision on your T600?

Voters
78. You may not vote on this poll
  • Still waiting...

    10 12.82%
  • Over a week

    0 0%
  • Between 4-6 days

    2 2.56%
  • Between 2-3 days

    4 5.13%
  • Less than 1 day

    62 79.49%
Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 81 to 86 of 86
  1. #81  
    Originally posted by Deacon
    Sad. In the middle of my movie ('Kill Bill'), I pulled out my t600 to see if it would finally provision. No luck. Hopefully sometime tomorrow we'll be up.

    I live in Miami. I wonder if I drove my phone up to Ft Lauderdale would it provision??

    I'm not that desperate to try...am I?!?
    Deacon, I also tried mine when I got back tonight...but it didn't work as well. I live in Hollywood (broward)...don't bother traveling to Ft. Lauderdale. There's a new group for the Miami related issues....post to the thread below from now on:
    http://discussion.treocentral.com/tc...-t38600/s.html
  2. #82  
    Just so everyone knows...I pulled out my phone on a whim and tried to provision it again for like the 500th time today. Boom....it successfully set up. I'm now vision enabled!!

    WOOT!!!

    All you guys in South FL try to provision and see if it works.
    Deacon
    Computer Programmer/Law Student
    T700p <-- 600
  3. #83  
    Mine provisioned fine when i 1st got my Treo, but crashed on Thursday and hasn't worked since. Ironically, when I went to South Beach it works fine, but when I'm back on campus I get Error 3000.
    If God brought you to it He'll bring you thru it!
  4. #84  
    It took less than the time I needed to hang up from the Sprint activation call and turning around to try to use vision.
  5. #85  
    Almost instantly, maybe a minute.
  6. #86  
    Originally posted by jayzee
    Almost instantly, maybe a minute.
    Same thing here.
    Sean Dotson, PE
    http://www.sdotson.com
Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Posting Permissions