Results 1 to 6 of 6
  1. utey's Avatar
    Posts
    207 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
       #1  
    for some reason I can't send mail. I was able to in the past with smtp.sprintpcs.com as my outgoing server. But now I can't.

    The only thing I changed was a Snapper uppgrade. My mail settings are the same.

    Did Sprint change something?
  2. #2  
    Originally posted by utey
    for some reason I can't send mail. I was able to in the past with smtp.sprintpcs.com as my outgoing server. But now I can't.

    The only thing I changed was a Snapper uppgrade. My mail settings are the same.

    Did Sprint change something?
    I'm not with Sprint, but have you added username and password to the SMTP server settings? Maybe Sprint requires "POP before send" (Check box under "more" in the server settings of SnapperMail).
  3. utey's Avatar
    Posts
    207 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
       #3  
    I have the same password as before , and I checked off the pop before sending. Did not work. I am on the road can anyone help me?
  4. #4  
    same here...

    started about a week and a half ago.
  5. #5  
    not a sprint user either, but sprint now needs your "from" address to be your sprint pcs one.

    You can always put the address u want email to show up at in the reply to field of the email program u are using.
    Felipe
    On the road to 5,000 posts
    Life is what happens between Firmware releases.
  6. utey's Avatar
    Posts
    207 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
       #6  
    Had to change outgoing to sprintpcs.com. Thanks for telling us Sprint...

Posting Permissions