Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    Hum

    I was getting mail pushes until about noon on Sunday......

    I have not gotten a "push" since, and when I login to bc.sprintpcs.com it no longer shows any folders or data.....

    any thoughts?
  2. #2  
    Originally posted by dmw819
    Hum

    I was getting mail pushes until about noon on Sunday......

    I have not gotten a "push" since, and when I login to bc.sprintpcs.com it no longer shows any folders or data.....

    any thoughts?

    1) They were supposed to be doing "upgrades" this weekend
    2) I was in the boonies till 3 on Sunday so can't relate
    3) You sure your desktop app is still running?
  3.    #3  
    hum

    i'm not in the office today, this is an interesting point, no way for me to check remotely if the app is running, should be.

    I'll ask work to check it out.....

    I'm getting "error 300 try again later....."

    and my bc.sprintpcs.com login days something about "check to make sure your files or folders have not been moved....."

    I don't think anything got moved......
  4. #4  
    I got a push as late as 11:30pm PDT last night. This morning, although my inbox received mail, it wasn't pushed automatically to the Treo for some reason. When I clicked on the double message manual sync button on the Treo it pulled my new messages over, no errors. After that single manual sync, "push" email started to work again. Bottom line, it looks like the system is still a little flaky.
  5.    #5  
    ok

    logged in and out of outlook, reconnected to bc services,

    voila

    seems something needed a reset.....

Posting Permissions