Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    For some reason I lost my field labels in the Contacts. There is some garbage characters but the actual labels are gone.

    The Desktop address book shows the labels just fine, and I even tried HotSync with desktop overwrites the handheld for the address book, but my labels still gone.

    Any ideas?

    Adam
  2. #2  
    Is it only in Contacts that you have garbage characters?
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by johncc View Post
    Is it only in Contacts that you have garbage characters?
    Yes only in Contacts, and only in the field labels. I seem to have the odd Euro symbol and colons.

    I did delete all the Addit files with Filez, but I don't think that has anything to do with the address book.

    Adam
  4. kasi1222's Avatar
    Posts
    58 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts
    #4  
    Were you able to fix the problem you were having with your contact field labels disappearing? This just happened to me as well, and this thread was the only thing I found in the forums. What was the cause/solution??
    Handspring Visor Platinum > Treo 300 > Treo 600 > Treo 650 > Treo 700p > Centro > Pre > FrankenPre 2
  5. kasi1222's Avatar
    Posts
    58 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts
    #5  
    Just found the answer over at the Brighthand forum and thought I would post it here for posterity...

    Quote:
    Originally Posted by Josser
    The copy of the Contacts app in NVFS flash is corrupted and you need to reload it from ROM.

    Hotsync, Hardreset, Hotsync.
    ----
    Thanks. That's what must have happened. I fixed the problem by selectively restoring the four Contacts files with NVbackup from a few days ago. It seems the first backup after the firmware upgrade to 1.08 was corrupt so something must have happened during the upgrade.

    Adam
    Handspring Visor Platinum > Treo 300 > Treo 600 > Treo 650 > Treo 700p > Centro > Pre > FrankenPre 2

Posting Permissions