Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    My treo 650 won't sync via cable. All my settings are correct, it didn't work with the cable after trying everything I knew how to do, so I bought a cradle and it still won't work. The only way I can sync the phone is through bluetooth, which is painfully slow, I am not able to wait an hour or more to sync the phone through bluetooth.

    Any help would be greatly appreciated!
  2. #2  
    Try cleaning the multi connector strip on the bottom of the Treo. You loose cable or cradle connectivity when this connector strip gets oxidized or dirty.

    Cleaning it with a q-tip and some rubbing alcohol, or a wooden toothpick gets it clean.

  3. BenJoeM's Avatar
    Posts
    786 Posts
    Global Posts
    787 Global Posts
    #3  
    Also, When this happened to my 650, I took it back to the store and they upgraded me for free to the 700p (which I then did the same thing and got a 755p).
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by BenJoeM View Post
    Also, When this happened to my 650, I took it back to the store and they upgraded me for free to the 700p (which I then did the same thing and got a 755p).
    Well I'm on AT&T so I'd end up with a 680 which I do not want, seeing as the battery life is pretty poor on them.

    The connectors are clean, it has synced via cable before a few times and then it stopped working.

    Thanks for the advice so far.
  5.    #5  
    Well the connectors on the treo needed to be cleaning with a very small flathead screwdriver. Everything seems to be working now, thanks for the help.

Posting Permissions