Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    Two times now I've plugged in my Centro when I go to bed, and when I get up it's at 99% and won't tick over to "green". This worries me - anyone else seeing it?

    It's now 11:30 am, took the phone of the charger at 9am...and I'm at 80%. A 24 minute call and some email. This is...concerning. I turned email off for a bit and it still dropped.
  2. BenJoeM's Avatar
    Posts
    786 Posts
    Global Posts
    787 Global Posts
    #2  
    Try pulling the battery out and leaving it for about 30 minutes and then put it back in. Sometimes you will get rapid power drains and it can be a random program or something. Giving it a little rest is always good for it.

    BenJoe
  3. #3  
    also make sure your bluetooth and IR port are turned off if you arent using them. they"ll kill battery as well
    What can I say? A girl's gotta do what a girl's gotta do!
    Nokia 3360 -> Sony Ericsson t226 -> Sony Ericsson z500 -> Treo 600 -> Treo 680 -> AT&T Centro
  4. #4  
    I have had this a few times. I started using mReset to do a reset each night before I plug it in and so far it has not happened again. Before, I would have it charge to perhaps only 85-90%.
    Sprint 600 - 650 - 755 - Mogul - 700Wx - Centro - 800W & iPhone
  5. #5  
    Hi,

    seems to be a general Centro problem - my device DOES reach 100% when I charge it long enough, but a few seconds after unpluggig it, the number drops down to 99%.

    Still, compared to my beloved T3, battery life is breathtakingly good (especially with Power Hero installed), so no complaints here.

    Regards,

    Jochen

Posting Permissions