Results 1 to 3 of 3
  1. enotar's Avatar
    Posts
    49 Posts
    Global Posts
    226 Global Posts
       #1  
    Since few weeks my Treo 680 is taking time to give me back the control after turning on the radio.
    It is finding the network fine & after few seconds it say TELCEL GSM
    Mexican phone company but after that it last for long time giving me back the control(1 to 2 minutes).

    This is appening just when I turn on the radio

    Anything can be done?
    I have the new stripped 1.12 ROM

    Thank you
  2. jhetzel's Avatar
    Posts
    278 Posts
    Global Posts
    311 Global Posts
    #2  
    In preferences, have you selected to have the network set the time on your 680?

    This is just a theory, perhaps when you turn on the phone the delay is the 680 waiting for a time update from TEL CEL. As a test - try disabling network time.
    Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure.

    Check out my crazy Golden Retrievers!
  3. enotar's Avatar
    Posts
    49 Posts
    Global Posts
    226 Global Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by JHETZEL View Post
    In preferences, have you selected to have the network set the time on your 680?

    This is just a theory, perhaps when you turn on the phone the delay is the 680 waiting for a time update from TEL CEL. As a test - try disabling network time.
    Bingo!

    Tkz a lot

Posting Permissions