Results 1 to 11 of 11
  1.    #1  
    I've been experiencing a wierd problem, and I am wondering if anyone else is too.
    When I capture a picture, I have it set up to review my photos.
    The thing is though, when I take the picture, there is about a 5-10 second lag before I am able to select the "delete" and "save" buttons.
    All the apps I have installed on my Centro are "Centro supported", so I really don't get what is going on.
    Anyone have any possible solutions before I hard reset my Centro and install everything from scratch?

    P.S. I am saving the pictures to my Micro SD card, and when I chose to save it to the ram, it still lags.

    Thanks.
  2. #2  
    Yes, this is the only notable lag I'm experiencing on my Cento. Not sure how to resolve yet.
    My Palm phones: i500 --> i550 --> 650 --> 700p --> Centro
  3.    #3  
    I did a hard reset today to see if it resolved the lag, and it didn't.
    The only other thing I can think of is maybe it is my Micro SD card, because it is kind of cheap.
    But my friend who also has a Centro is experiencing this lag too, and he is using a SanDisk Micro SD card, so that can't be it.
  4. #4  
    Yeah, I have the SanDisk 4GB card -- I don't think that's the issue.
    My Palm phones: i500 --> i550 --> 650 --> 700p --> Centro
  5. #5  
    I'm not getting the lag. After I take a picture, it's less than a second that I can access the save/delete buttons.
    Sprint 600 - 650 - 755 - Mogul - 700Wx - Centro - 800W & iPhone
  6. #6  
    Quote Originally Posted by JohnH59 View Post
    I'm not getting the lag. After I take a picture, it's less than a second that I can access the save/delete buttons.
    Are you using a MicroSD card?
    My Palm phones: i500 --> i550 --> 650 --> 700p --> Centro
  7. #7  
    Quote Originally Posted by headcase View Post
    Are you using a MicroSD card?
    Yes, I think the one currently in is the Sandisk 2gb SDHC. I have a 4gb SDHC as well and have not had lag on it either.
    Sprint 600 - 650 - 755 - Mogul - 700Wx - Centro - 800W & iPhone
  8. #8  
    Quote Originally Posted by JohnH59 View Post
    Yes, I think the one currently in is the Sandisk 2gb SDHC. I have a 4gb SDHC as well and have not had lag on it either.
    Let me rephrase headcase's question: Are you using the microSD card as the default destination for saving the pictures?

    I ask because I too am seeing this extended delay, but only when my default save location is my Kingston 4GB microSDHC card (and had the same problem with a 2GB PQI microSD card).

    So I'm wondering if this is really an issue with saving the picture to the microSD card.
  9. #9  
    Quote Originally Posted by JAndrews View Post
    Let me rephrase headcase's question: Are you using the microSD card as the default destination for saving the pictures?

    I ask because I too am seeing this extended delay, but only when my default save location is my Kingston 4GB microSDHC card (and had the same problem with a 2GB PQI microSD card).

    So I'm wondering if this is really an issue with saving the picture to the microSD card.
    Yes, I am saving to card. On each device I use I create a folder on card with the name of the device. I then save the pics I take with the camera to that folder. It makes it easier for me to find pics and keep them organized. I only do this because I change devices so often.
    Sprint 600 - 650 - 755 - Mogul - 700Wx - Centro - 800W & iPhone
  10. #10  
    I gave mine a test. I am using a 4GB SDHC (ScanDisk) and I tested it with both save to card and save to Centro and the lag is 1 second on both.Never more and I tested a few pictures each. I used to have this lag you talk about on my Treo700P but the Centro (atleast mine) does not have it.
  11. #11  
    I only experience the lag when saving the photos to my 4GB SanDisk card. When the 8GB starts showing up in stores, I'm going to try that & see if there's any difference on my unit.
    My Palm phones: i500 --> i550 --> 650 --> 700p --> Centro

Posting Permissions