Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    I jumped from 1.06 to the new 1.10 update. After the process concluded, everything seemed great, but now, i am noticing that the phone "wakes up" every 10 seconds without prompting. This will continue until the battery dies. I reset the phone and it goes away for a while, but then will resume.

    Has absolutely ANYONE experienced this phenomenon? Other than this BIG issue, the update went perfectly. Any help is appreciated.

    BTW, I am running Chatter EX for OWA mail syncing, 2 day 4 cast keycaps 600, kinoma 4EX, and palmbible+ not much else.

    any help is appreciate.
  2. ~Q~
    ~Q~ is offline
    ~Q~'s Avatar
    Posts
    369 Posts
    Global Posts
    370 Global Posts
    #2  
    Quote Originally Posted by eldiablo View Post
    I jumped from 1.06 to the new 1.10 update. After the process concluded, everything seemed great, but now, i am noticing that the phone "wakes up" every 10 seconds without prompting. This will continue until the battery dies. I reset the phone and it goes away for a while, but then will resume.
    When you say "wakes up," do you mean the display spontaniously comes on? If so, I can say I've neither heard of or experienced this behavior.
    Criterion 300>CMT>Huskey Hunter>Handspring Visor>Juniper Allegro>Palm Tungsten>TDS Recon>Treo 650>Treo 700P>Treo 755P>Blackberry Pearl

    The Truth About MonaVie:
    http://monavieoregon.wordpress.com/
  3. #3  
    On my phone, the screen will occasionally come to life, showing the Keyguard press center button banner. It stays on for 5-10 seconds, and then goes blank automatically.
  4. waldo15's Avatar
    Posts
    522 Posts
    Global Posts
    565 Global Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by eldiablo View Post
    I jumped from 1.06 to the new 1.10 update. After the process concluded, everything seemed great, but now, i am noticing that the phone "wakes up" every 10 seconds without prompting. This will continue until the battery dies. I reset the phone and it goes away for a while, but then will resume.

    Has absolutely ANYONE experienced this phenomenon? Other than this BIG issue, the update went perfectly. Any help is appreciated.

    BTW, I am running Chatter EX for OWA mail syncing, 2 day 4 cast keycaps 600, kinoma 4EX, and palmbible+ not much else.

    any help is appreciate.
    Dude,

    My recommendation is to run the updated phone in a blank state (i.e. after a hard reset) for a while and see if the behaviour continues. I did that and found out a problem with my phone, not quite what you have but still an oddity. After installing 1.10_, for whatever reasons, the phone still gives me an Error 3000 when trying to use data right after placing a phone call but, unlike before, after a short while I'll be able to connect to data services. Nobody else has reported this behaviour (like yours) so I am thinking this could be innherent to a faulty phone.

    So again, use the phone in blank mode for a while; if however, nothing happens, install your apps one by one and try to see who is messing up with your data .
    Ode to the Treo Pro: you had to look so good, you had to be HTC in disguise...
  5.    #5  
    thanks brother. i appreciate your help. i will take a look at that and see what comes up.

Posting Permissions