Results 1 to 14 of 14
  1.    #1  
    Sorry if this has already been brought up. When you click on the link below (mypalm website), is the left side of the screen cut off?

    https://ws.palm.com/mypalm/MyPalmGenericUser/index.jsp

    It's cut off for me, so when I go to the page to sign up, the left side is cut off there also and I can't "click" or "check" the "accept the terms of use" because it is cut off:

    https://ws.palm.com/mypalm/SignUp/SignUp.jsp

    Anyone else experience this?
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  2. #2  
    rj when I use your link it is as you say- the left side is cut off. I have a link in my favorites and when I use it everything is ok. Try this one:

    https://ws.palm.com/mypalm/MyPalmGenericUser/index.jsp

    Now this is weird. When I tried my link above I got the same thing as you. Try copying and pasting it without the url in brackets and see if that works. It just did for me. Another thing that makes ya go hmmm.
    Last edited by Cathearder; 06/03/2007 at 03:31 AM. Reason: link probs
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by Cathearder View Post
    rj when I use your link it is as you say- the left side is cut off. I have a link in my favorites and when I use it everything is ok. Try this one:

    https://ws.palm.com/mypalm/MyPalmGenericUser/index.jsp
    Damn!!!! Your link still cuts off the left side!!! I may try the link on my 755....thanks for the help!!!!
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  4. #4  
    Did you try copying and pasting it into a new browser window? When I did that it was ok.
  5.    #5  
    Quote Originally Posted by Cathearder View Post
    Did you try copying and pasting it into a new browser window? When I did that it was ok.
    I just tried and I still get the left side cut off. I also just tried to go on the site via my 755p, but it just redirects me to palm mobile.
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  6. #6  
    Well I know the site is buggy because I have tried to go there several times and gotten a blank page.

    Ok did you try clearing your browser cache first? Try that and then copy and paste the link.
  7.    #7  
    Quote Originally Posted by Cathearder View Post
    Well I know the site is buggy because I have tried to go there several times and gotten a blank page.

    Ok did you try clearing your browser cache first? Try that and then copy and paste the link.
    Tried everything....still doesn't view properly...oh well...maybe they will fix it in the near future...thanks again for your help!!
    Last edited by rjmoose; 06/03/2007 at 04:06 AM.
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  8. #8  
    rj sorry it did not work. Maybe it will be fixed today. It does work for me if I use my browser favorites link or copy and paste it. Like I said, things that make you go hmmm.
  9.    #9  
    Quote Originally Posted by Cathearder View Post
    rj sorry it did not work. Maybe it will be fixed today. It does work for me if I use my browser favorites link or copy and paste it. Like I said, things that make you go hmmm.
    Still not working today. Just tried it. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  10. #10  
    I can still get there with no problem if I use the link I gave you. Could it be your browser? I am using IE6.
  11.    #11  
    Quote Originally Posted by Cathearder View Post
    I can still get there with no problem if I use the link I gave you. Could it be your browser? I am using IE6.
    Well, I have tried it with IE7 and Firefox....same result. I even tried connecting via PDA Net thinking that maybe it was my firewall or cable modem connection...same result. I called Palm today and they told me they will look into it and work on it...isn't that what they said about the 700p patch a year ago?
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  12. #12  
    RJ I can't figure this one out. I do know there are times that I just get a white page when I go there but not what you are getting now. And yea they did say that about the patch a year ago...
  13.    #13  
    Quote Originally Posted by Cathearder View Post
    RJ I can't figure this one out. I do know there are times that I just get a white page when I go there but not what you are getting now. And yea they did say that about the patch a year ago...
    Leave it to Palm...even when they try to get it right they screw it up...
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  14. #14  
    You are lucky that Palm even understood your problem. I called them because I originally could not find the Docs to Go desktop. They were totally clueless and told me there wasn't one. Spent a good hour on that one. Thankfully I found out here how to get it.

Posting Permissions