Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    Suddenly the hello/goodbye chimes have stopped working on the 650. also other sounds such as "beep" when placing in the cradle have gone silent.

    I have checked preferences and the sound button is set correctly. The phone rings when a call is received and other alert sounds such as text message alerts seem to work.

    Any thoughts? Maybe I've dropped it too many times???
  2. #2  
    Check the System Sounds. I keep his one set to "Off" because I dislike hearing the very noises you mention.
    V > Vx > m505 > m515 > T/T > T3 > TC > 650 > 680
    <script type="text/javascript" src="http://download.skype.com/share/skypebuttons/js/skypeCheck.js"></script>
    <a href="skype:wwgamble?call"><img src="http://mystatus.skype.com/balloon/wwgamble" style="border: none;" width="150" height="60" alt="My Skype status" /></a>
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by Bill Gamble View Post
    Check the System Sounds. I keep his one set to "Off" because I dislike hearing the very noises you mention.
    THANKS! Pretty simple! Wonder how the setting got changed? Oh, well...
  4. TRgEOff's Avatar
    Posts
    589 Posts
    Global Posts
    591 Global Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by tomd4re View Post
    THANKS! Pretty simple! Wonder how the setting got changed? Oh, well...
    Mine changes all by itself fairly regularly. In my case I think it started doing this after installing a custom ROM. It doesnt bother me enough to be motivated to explore it any further.

    cheers
    geoff

    Treo 650 1.20 LAP.
  5. #5  
    that beep is the most annoying thing about my treo.

Posting Permissions