Results 1 to 5 of 5
  1. ike301's Avatar
    Posts
    424 Posts
    Global Posts
    474 Global Posts
       #1  
    anyone having issues logging into their gtalk IM service on mundu?

    it says the authentication is wrong.... but the user pass are correct.

    even tried XXXXXX@gmail.com as username.

    "GTalk - Authentication failed."

    any help?
    Last edited by ike301; 04/23/2007 at 10:27 AM.
    Sprint Treo 755p (ex-650) user and loving it.
    1.04-SPNT
  2. #2  
    Quote Originally Posted by ike301 View Post
    anyone having issues logging into their gtalk IM service on mundu?

    it says the authentication is wrong.... but the user pass are correct.

    even tried XXXXXX@gmail.com as username.

    "GTalk - Authentication failed."

    any help?
    same problem here. any ideas?

    dep
  3. ike301's Avatar
    Posts
    424 Posts
    Global Posts
    474 Global Posts
       #3  
    i had alphanumeric digits in my pass, for example "password!"

    i took the alphanumeric ("!") out and it works fine now.
    Sprint Treo 755p (ex-650) user and loving it.
    1.04-SPNT
  4. #4  
    Quote Originally Posted by ike301 View Post
    i had alphanumeric digits in my pass, for example "password!"

    i took the alphanumeric ("!") out and it works fine now.

    Well there's my problem. I have special characters in my password. Thanks!!

    Lame that they can't fix it.
  5. ike301's Avatar
    Posts
    424 Posts
    Global Posts
    474 Global Posts
       #5  
    no prob. then next issue to solve is that it will extract your sent mails too. which is pretty stupid. see my link:

    http://discussion.treocentral.com/sh...d.php?t=152619
    Sprint Treo 755p (ex-650) user and loving it.
    1.04-SPNT

Posting Permissions