Results 1 to 2 of 2
  1.    #1  
    Hi,

    My treo will periodically stop connecting to Sprint PCS vision. It seems to happen about once a week or so. I have to do a soft reset to fix it. I guess this isnt a big deal, but when I do a soft reset, it sets up versa mail again. I switched to chattermail, so I dont want versa mail. It was all set, but after I did a soft reset for the above mentioned problem, my versa mail started doing these annoying alerts at the top of every hour, even though I dont have any email accounts set up through versa mail (see http://discussion.treocentral.com/sh....php?t=136184). Anyway, no one seems to be able to help with the versa mail alerts issue, but I was hoping that someone could explain why my 650 periodically stops connecting to Spring PCS vision. Also, this didnt start happening until I started using chatter mail, if that provides any clues.

    Bob
  2. #2  
    Quote Originally Posted by bob7582 View Post
    Hi,

    My treo will periodically stop connecting to Sprint PCS vision. It seems to happen about once a week or so. I have to do a soft reset to fix it. I guess this isnt a big deal, but when I do a soft reset, it sets up versa mail again. I switched to chattermail, so I dont want versa mail. It was all set, but after I did a soft reset for the above mentioned problem, my versa mail started doing these annoying alerts at the top of every hour, even though I dont have any email accounts set up through versa mail (see http://discussion.treocentral.com/sh....php?t=136184). Anyway, no one seems to be able to help with the versa mail alerts issue, but I was hoping that someone could explain why my 650 periodically stops connecting to Spring PCS vision. Also, this didnt start happening until I started using chatter mail, if that provides any clues.

    Bob

    The only way to test this theory is to uninstall ChatterMail for a couple of weeks . . . . . . . but as you said . . . . . it may be a clue. Any info on this behavior in the ChatterMail threads in the Communications sub-forum?

Posting Permissions