Results 1 to 9 of 9
  1. owenbg's Avatar
    Posts
    44 Posts
    Global Posts
    45 Global Posts
       #1  
    I was originally a paying aol customer, now I have the "free" aol. I use my aol account on chattermail pretty much exclusively but lately I have been having problems sending my mail. I get this message-sending error: 554-Must complete image puzzle before sending. please go to http://challenge.aol.com/spam.html
    554 transaction failed

    Does anyone know if this is a real aol message, or a phishing scam. I've gotten it a few times, did the puzzle, then changed my password. Not sure what to do at this point. Thanks for any info anyone may have.
  2. #2  
    I've never heard of this before; I don't think it's a phishing scam - it's coming directly from aol's server.

    Marc
  3. owenbg's Avatar
    Posts
    44 Posts
    Global Posts
    45 Global Posts
       #3  
    Thanks Marc. I finally got through to someone at aol today that verified the site was legit. Thanks for writing back and doubly confirming it. You're the best!
  4. tdc01slm's Avatar
    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    3 Global Posts
    #4  
    Please post how this problem was fixed. I have not had issues until recently and I can't send anything from AOL regardless if I am signed on directly on the Web or through Outlook. Any help would be greatly appreciated!
  5. owenbg's Avatar
    Posts
    44 Posts
    Global Posts
    45 Global Posts
       #5  
    I talked to AOL and this is a security check that they put on email accounts from time to time..It's legit..I completed the puzzle and everything worked fine afterwards.
  6. #6  
    i am still trying to figure out how to fix this error 554 what puzzle are u talking about please help i cant send and i cant receive mail
    thanks
    christina
  7. owenbg's Avatar
    Posts
    44 Posts
    Global Posts
    45 Global Posts
       #7  
    just go to the website listed in my post above,sign in and complete the "puzzle" and you should be able to send mail again from smpt.aol.com.
  8. #8  
    Guys I believe that the traad is 2 year old and it is possible solved issue
    HostV - VPS Hosting - http://www.hostv.com
  9. pvman's Avatar
    Posts
    38 Posts
    Global Posts
    55 Global Posts
    #9  
    No, this is still a problem. I'm on Treo 680 using the built-in Blazer and I don't see a puzzle to solve. As a result, I can't send e-mail.

Posting Permissions