Results 1 to 9 of 9
  1.    #1  
    Does anyone know how I can setup Goodlink to append signatures to replies and forwards? This is supposed to be a new feature in 4.8 but I have been unable to get it to work on 4.8 or 4.9.

    Thanks
  2. #2  
    Do you have the signature being applied to new messages? The sig for replies and fwds is the same as for new.
  3.    #3  
    I have checked "Append Signature" under email options and it applies a signature to new messages. It does not apply signatures to replies or fowards. I upgraded to 4.9.1.46_EN on Friday after having this same problem on 4.8.
  4. #4  
    Ryan..

    It should apply the signature to new, replies and forwarded. What type of device are you using?
  5.    #5  
    Cingular Treo 650

    GLS version is 4.5. Would that make a difference?
  6.    #6  
    Does anyone have a Cingular 650 that this is working on?
  7. #7  
    Quote Originally Posted by RyanD View Post
    Does anyone have a Cingular 650 that this is working on?
    I had a Sprint 650 using v4.5 and it only appended signatures to new e-mails. I now have a Sprint 700p using v4.8.1.14 and it appends to forwards and replies as well.

    I didn't even realize that the 700p/new GL version appended to replies and forwards until I read your message and checked. I just assumed that it didn't like my 650.
  8. IamReady's Avatar
    Posts
    53 Posts
    Global Posts
    58 Global Posts
    #8  
    I have a 700w running GL v4.8.1.14_EN with new sig set up...no sig on replies.
    IamReady
    <><

    Ordered 1 32Gb TouchPad on 8-20-11 @ 4:25pm EDT. P/O# 43839XX HP Order# 0305395XX reassigned to HP Order# 035751XX. Received email on 9-2-11 for delivery in 2 weeks. SHIPPED 9-19-11.

    Ordered 1 32Gb TouchPad on 8-21-11 @ 10:16pm EDT. P/O# 44305XX HP Order# 0305569XX. Received email on 9-7-11 for delivery in 6-8 weeks.

    Picked up a 32Gb TouchPad Demo unit from Walmart on 8-30-11 after much negotiation...and Love it!
  9.    #9  
    Quote Originally Posted by skibum_nj View Post
    I had a Sprint 650 using v4.5 and it only appended signatures to new e-mails. I now have a Sprint 700p using v4.8.1.14 and it appends to forwards and replies as well.

    I didn't even realize that the 700p/new GL version appended to replies and forwards until I read your message and checked. I just assumed that it didn't like my 650.
    I didn't know untill one of our users asked if it was possible. Before telling him no, I looked it up and found that Good claims it is a new feature in 4.8.

    Quote Originally Posted by IamReady View Post
    I have a 700w running GL v4.8.1.14_EN with new sig set up...no sig on replies.
    I've tried client version 4.8 and 4.9 with no luck. Our server version is 4.5, but I wouldn't think that would matter. I may have to buy a support contract to find out for sure.

Posting Permissions