Results 1 to 4 of 4
  1. wilsonb's Avatar
    Posts
    434 Posts
    Global Posts
    439 Global Posts
       #1  
    This has happend to me now 3-4 times...
    The phone goes comp. dead. No LED or anything.. Battery tests good and charged.


    The only way to get it back is to remove battery and hold in the REST hole for 10 sec. It seems like discharging onboard caps does the trick.

    Never had this prob on my 650



    Anyone else notice this?
    Phone comp. dead. doesn't even work if removing battery and plugged in and reset.

    Its time for a firmware upgrade..
    Last edited by Wilsonb; 10/17/2006 at 12:00 AM.
    ============,,,================
    ===========(o o)===============
    =======oOO==(_)==OOo===========
    Treo 755p ;-)
    Tre 700p UPdated..
    Treo650- Sprint custom rom
    Tungsten T3 creative design.
    http://www.WilsonBradley.com
    http://www.myspace.com/wilsonbradley
    AOL screen name; WilsonIsON
    MSN; WilsonIsOn
    Yahoo; Wilson2bw
    ========ooooO==Ooooo==========
    =========( )===( )==========
    ==========\ (====) /===========
    ===========\_)==(_/============
  2. #2  
    I have had this happen to me numerous times. I have noticed a few things when and how it freezes. It has happened almost always when the phone is charging and the Treo stereo headset (the one that comes in the box) is plugged in. Can you confirm if that is the case with you as well?
  3. ljcobb's Avatar
    Posts
    68 Posts
    Global Posts
    69 Global Posts
    #3  
    I had a 650 would do that every time I got off an airplane. Drove me nuts. Changing time zones while turned off seem to confuse it.
  4. wilsonb's Avatar
    Posts
    434 Posts
    Global Posts
    439 Global Posts
       #4  
    I have NEVER used the headphones that come with the Treo. (Cheap)
    It has happend without anything plugged into the headphone jack. I also think it happend when it was not charging.(Not certain about this part though)

    Waiting to see sometype of pattern.

    When it does get to this state, have you noticed that reseting/ even hard reset doesn't bring it back on.
    The only thing that seemed to work is take battery out and reset for 10sec.
    ============,,,================
    ===========(o o)===============
    =======oOO==(_)==OOo===========
    Treo 755p ;-)
    Tre 700p UPdated..
    Treo650- Sprint custom rom
    Tungsten T3 creative design.
    http://www.WilsonBradley.com
    http://www.myspace.com/wilsonbradley
    AOL screen name; WilsonIsON
    MSN; WilsonIsOn
    Yahoo; Wilson2bw
    ========ooooO==Ooooo==========
    =========( )===( )==========
    ==========\ (====) /===========
    ===========\_)==(_/============

Posting Permissions