Results 1 to 10 of 10
  1.    #1  
    I can't figure this out so I thought I'd see if anybody else was having this "issue." I don't really care, it's inobtrusive behavior, but I'm quite curious. The Alarms app shows nothing scheduled for 12:09AM, but my phone turns on, invariably, unstoppably at that time. Totally weird.

    To pre-empt FrozenCode's unavoidable scolding, yes, I searched. There was no definitive answer in any of the linked threads and I thought I'd see if anybody had new information.
  2. #2  
    My Treo 600 would turn on at 3:30am every morning to update the clock from the network, is it maybe the same thing?
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by jhoff80 View Post
    My Treo 600 would turn on at 3:30am every morning to update the clock from the network, is it maybe the same thing?
    Ah, good thought! I'm going to set my clock horribly wrong at 12:07 tomorrow and see if that's what's going on.
  4. T-ulk's Avatar
    Posts
    414 Posts
    Global Posts
    443 Global Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by supersocialist View Post
    I can't figure this out so I thought I'd see if anybody else was having this "issue." I don't really care, it's inobtrusive behavior, but I'm quite curious. The Alarms app shows nothing scheduled for 12:09AM, but my phone turns on, invariably, unstoppably at that time. Totally weird.

    To pre-empt FrozenCode's unavoidable scolding, yes, I searched. There was no definitive answer in any of the linked threads and I thought I'd see if anybody had new information.
    mine too...ditto!!
  5. #5  
    My screen also turns on at 12:09am EST but what is weird is that it only started doing it after a hard reset/custom rom that I performed 2 mos ago. Never did it before.

    I DO find it obtrusive b/c I am always at my computer around midnight and it bugs the hell out of me when I see it turn on.

    B
    Treo 300 (x2), 600 (x3), 650 (x6), 700p (ROM'd to 755p)
    My Custom Black-Tie 700p
    Sprint, 750 AT, Unl N/W @ 7pm, Unl Roaming/Power Vision/Pix/Txt/M2M, $46/mo.
    Lost Your Treo 300/600/650/680/700/750 CD? Download them here.
  6. thesmj's Avatar
    Posts
    135 Posts
    Global Posts
    152 Global Posts
    #6  
    Verichat causes it.
  7. T-ulk's Avatar
    Posts
    414 Posts
    Global Posts
    443 Global Posts
    #7  
    verichat!! i would love to get rid of verichat...but i miss the bots!! others have them but not the same ones...
  8. #8  
    Well, SMJ could've given you a better explanation. Other threads (well one post in one thread) says that the auto-archive function does it.

    I turned AA off at 12:05AM and for once my phone did NOT turn on at 12:09 AM (11 minutes ago). So I'd say that's it. So you can keep Verichat and just turn AA off.
    Treo 300 (x2), 600 (x3), 650 (x6), 700p (ROM'd to 755p)
    My Custom Black-Tie 700p
    Sprint, 750 AT, Unl N/W @ 7pm, Unl Roaming/Power Vision/Pix/Txt/M2M, $46/mo.
    Lost Your Treo 300/600/650/680/700/750 CD? Download them here.
  9. #9  
    Ok, mine just did this. Usually it flashes on and turns off after the 5 second thing. Well, this time, it hung for a few minutes then reset. A ##377# says "A reset was caused on 10/10/06 at 12:15 am while running "HotSync": ,Line:928,"

    Any ideas from that?? It was sitting in its cradle, but I've never had it sync on its own.
  10. #10  
    Every night, it syncs with your network's service (mine turns on at 12:09AM as well). This is normal behavior. There are hundreds of threads on this topic here.

    Here are a few:
    http://discussion.treocentral.com/sh...ad.php?t=51333
    http://discussion.treocentral.com/sh...ad.php?t=92864
    http://discussion.treocentral.com/sh...d.php?t=125340

    Hope that helps.

Posting Permissions