Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    Hey Everyone:

    I have a new 700p from Sprint and I am having difficulties with the Hotsync function. When ever I sync the calendar and contacts never work. I set them up to sync and they get set back to Do nothing. I setup Sync as the default and this happens every time. I then set it for PDA to over right desktop and still the same thing. I have setup about 20 of these before but this is the first one that is giving me this many fits.

    Help.
    YMR
  2. #2  
    YMR: I don't have your exact problem but I do have a hotsync reset issue. Other members directed me to the HOtsycn forum section:
    http://discussion.treocentral.com/sh...d.php?t=119631
  3. #3  
    Quote Originally Posted by youngmanrunning
    Hey Everyone:

    I have a new 700p from Sprint and I am having difficulties with the Hotsync function. When ever I sync the calendar and contacts never work. I set them up to sync and they get set back to Do nothing. I setup Sync as the default and this happens every time. I then set it for PDA to over right desktop and still the same thing. I have setup about 20 of these before but this is the first one that is giving me this many fits.

    Help.
    YMR
    You need to set custom, and once you've set it make sure you click the "set as default" option on the same screen that you change the behaviour.
  4. #4  
    Please search before posting.

    This is a Versamail problem. You've set up Versamail to sync with your server and Hotsync will not allow you to sync with your local PC.

    See thread titled: "Please Help - Every Time I sync, Calander and Contacts revert back to "Do Nothing" (Easy enought to find if you search)

    http://discussion.treocentral.com/sh...d.php?t=116010

    Please search before posting.

Posting Permissions