Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    Two things with the sprint 700p. It wount hold any setting changes. For example I change the hard button the one wiht the envelope to go to the text messages. It works for a while but then it goes back to teh email app when I hit that buutton. Second thing is that my pop up favorites or whatever its called under teh dial pad when you push the phone button is all messed up. All the items are oval and they overlap eacother. Something is seriously wrong. I think somethign got ported over when I sitched form my 600. Plesae help. I deleted everythgin that I could think off and have changed all teh settings and stuff....
  2. #2  
    I keep changing the email button to snapper but it change sback to Sprint Biz connection, which I use as well.

    Don't know what the problem is. I even tried to change the default app for email and it keeps changing back to Sprint Biz connection.

    Anybody else?
  3. dcpmark's Avatar
    Posts
    560 Posts
    Global Posts
    562 Global Posts
    #3  
    I used to have that problem on my Sprint 600.....then I discovered that the phone was soft resetting itself sometimes, and I never knew it. The keys went back to factory programming after a soft reset, so I had to reselect them again. Thankfully my 600 didn't reset itself all that often.....
  4.    #4  
    ive noticed it is soft reseting as well.... now the question is why?!?!!?!?
  5.    #5  
    For the other issue I had a file that I installed on my treo 600 that changed the dialpad. It wasnt a program it was jsut a file tha tI must have put ov via filez. I looked in filez and deleted what I though looked like it. It was a file called aqua laucnher or somethign and i deleted it and it fixed the problem. The moral is be careful when you go from a 600 to a 700 you might screw somethign up...
  6. Lee B's Avatar
    Posts
    89 Posts
    Global Posts
    231 Global Posts
    #6  
    Quote Originally Posted by GiantBeer
    I keep changing the email button to snapper but it change sback to Sprint Biz connection, which I use as well.

    Don't know what the problem is. I even tried to change the default app for email and it keeps changing back to Sprint Biz connection.

    Anybody else?
    Not me. My email button is set for Snapper and has stayed put. Sounds like a software glitch somewhere, but I don't know where. Have you tried soft and hard reset? Have you added any 3rd-party software that might get in the way?
  7. #7  
    Guys, you're just learning the lesson the hard way: do not sync everything from the Treo 600 to the Treo 700p (or 650); the results will be unpredictable at best.

    1. Rename your /Palm/<username>/Backup directory (to, say, Backup.old)
    2. Hard reset the 700p
    3. Hotsync

    That'll load your PIM data, but none of your 3rd party applications. Now, install only those apps known to be compatible with your new device (look at each developer's site for new versions).
    V > Vx > m505 > m515 > T/T > T3 > TC > 650 > 680
    <script type="text/javascript" src="http://download.skype.com/share/skypebuttons/js/skypeCheck.js"></script>
    <a href="skype:wwgamble?call"><img src="http://mystatus.skype.com/balloon/wwgamble" style="border: none;" width="150" height="60" alt="My Skype status" /></a>

Posting Permissions