Page 30 of 35 FirstFirst ... 202526272829303132333435 LastLast
Results 581 to 600 of 699
  1. #581  
    has anyone tried this with vista? Thanks in advance.
  2. #582  
    Until recently, my work PC only had Win 2000 and couldn't get this to work. We finally migrated to XP and I'm able to VPN in to our network and surf the web on using this while on the train from DC to NY and its fantastic!

    This board is such a great wealth of knowledge...
    --Steve

    Visor-->Treo 600-->Treo 650-->Treo 700P-->Treo 800W-->Palm Pre-->HP Touchpad

    My DVD Collection
    My Media Room
    GovTwit Directory
    Twitter: @dslunceford
  3. #583  
    All: It looks like the hack and process (BT+DUN or USB+CxnMgr) have been out there for a while now: How are things shaking out? Are "legacy" Vision owners being charged adhoc use fees, or being auto-upgraded to PAM? Does it seem to matter - to Sprint - how the connection is made, as it pertains to charging?

    As I'm considering a 650 to 700p upgrade, I'd appreciate updates/recaps. I sense that I may have to do battle with Retention, so as not to clobber my now-perfectly-tuned plan!

    Thx everyone!
  4. #584  
    I am a legacy free unlimited vision plan user that has not been charged a cent. I have been using it for exactly one year.

    My only concern is the hack will stop working with the new ROM update.
    Pilot 1000 -> Pilot 5000 ->Palm Pilot Professional -> HP 620LX -> TRG Pro -> Palm V -> Palm Vx -> Palm M505 -> Palm i705 -> Palm Tungsten|T -> Samsung i500 -> Treo 600->Treo 650 -> Treo 600-> Treo 700p ->Centro ->Treo 800w + Redfly C8n -> Palm Pre -> HP Touchpad
    R.I.P Palm 1996-2011
  5. stevekat's Avatar
    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    60 Global Posts
    #585  
    installed USB Modem on my iMac and connected using EVDO (I think) via my Treo 700p. However download speed is only 100 - 120 kbps. USB Modem works beautifully but much slower than expected or preferred. Is there a setting or configuration I may have missed to allow greater speed? How do I know if I have an EVDO connection? I have two green triangles above my signal strength that both appear green.

    I did see a note about a speed setting on windows machines that allows greater speed. Does the Mac have such a setting, or is there another parameter to set? Or might I not have an EVDO connection?

    I am using a trial version of USB Modem...
    Last edited by stevekat; 05/19/2007 at 05:25 AM.
  6. Rob_T's Avatar
    Posts
    328 Posts
    Global Posts
    340 Global Posts
    #586  
    Anyone tried this hack on the 755P? Does it work?
    Late '08 MacBook Pro, 2.53 GHz, 8 GB RAM, 500 GB HD 7200; Mid 2011 MacBook Air 11" 1.6GHz, 4 GB RAM, 128 GB SSD; 32GB iPhone 4; 32GB WiFi iPad 2 (White); Apple TV; Nikon D300; AND (Hopefully) a 16GB HP Touchpad from the fire sale! TWITTER: @RobT43
  7. Loondog's Avatar
    Posts
    153 Posts
    Global Posts
    200 Global Posts
    #587  
    Quote Originally Posted by CjMoney View Post
    has anyone tried this with vista? Thanks in advance.
    Yes, It works fine in Vista.
  8. drozek's Avatar
    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    36 Global Posts
    #588  
    Quote Originally Posted by Rob_T View Post
    Anyone tried this hack on the 755P? Does it work?
    I am trying it right now, calling Sprint to reset my Vision password
  9. #589  
    can someone help me? i need to enable dun on my treo 700p

    i've tried copying PhoneInterfaceLibrary_tether_hack.prc into RAM, that didn't help... anything else can be done?
  10. wilsonb's Avatar
    Posts
    434 Posts
    Global Posts
    439 Global Posts
    #590  
    After installing the file and it asks if I want to overwrite.
    I said yes and reset Treo 700p.

    Am I suppose to see any options anywhere? (Bluetooth Prefs. )

    I didn't notice anything on the Treo.

    I am trying to pair a Palm T3 with a Treo 700p..

    T3 under connections does not see BT network device.
    ============,,,================
    ===========(o o)===============
    =======oOO==(_)==OOo===========
    Treo 755p ;-)
    Tre 700p UPdated..
    Treo650- Sprint custom rom
    Tungsten T3 creative design.
    http://www.WilsonBradley.com
    http://www.myspace.com/wilsonbradley
    AOL screen name; WilsonIsON
    MSN; WilsonIsOn
    Yahoo; Wilson2bw
    ========ooooO==Ooooo==========
    =========( )===( )==========
    ==========\ (====) /===========
    ===========\_)==(_/============
  11. #591  
    Success!! Finally got it to work!! It's fairly fast too!!
  12. cepler's Avatar
    Posts
    20 Posts
    Global Posts
    25 Global Posts
    #592  
    Any word on using this with the new 1.10 MR on Sprint?
  13. #593  
    If you read the updates threads some say it works and some say not.
  14. #594  
    Quote Originally Posted by Wilsonb View Post
    ....

    Am I suppose to see any options anywhere? (Bluetooth Prefs. )

    ...

    On the Treo, DUN does not show up as an option. When I dial in using my Powerbook, DUN is activated, and the little computer icon shows up where the Bluetooth icon is.

    Hope that helps.
  15. #595  
    After I did the MR, the the tether hack did not work for me at first. I got it to work after doing the following:

    1) Delete the Treo from the Bluetooth Device list on the Powerbook.
    2) Remove the Powerbook from the Trusted Device list on Treo (if applicable - after I restored from backup after installing the MR, my Trusted Devices were all gone)
    3) Pair the Treo with the Macbook
    4) Re-install the tether hack using the instructions found on the internet

    After that, DUN worked fine.
  16. dave75's Avatar
    Posts
    796 Posts
    Global Posts
    806 Global Posts
    #596  
    I got mine to work after doing a similar process as kuyaney, but with XP home.
  17. #597  
    kuyaney and dave75...thanks for the info! I'm feeling more comfortable about the MR update...from the looks of it, more people are having success if you do it using the SD card way.
  18. #598  
    how do I make it work with TomTom 910 Plus service? Anyone has the step by step instruction? Thanks.
  19. rotello's Avatar
    Posts
    98 Posts
    Global Posts
    105 Global Posts
    #599  
    Quote Originally Posted by batmon View Post
    how do I make it work with TomTom 910 Plus service? Anyone has the step by step instruction? Thanks.
    Batmon,

    I answered this question in the thread which you started titled 'TomTom 910 Plus Setting after MR updates'.

    See here:

    http://discussion.treocentral.com/sh...d.php?t=144700

    I hope that's what you were looking for!

    rotello
  20. #600  
    Quote Originally Posted by AlpineMan View Post
    kuyaney and dave75...thanks for the info! I'm feeling more comfortable about the MR update...from the looks of it, more people are having success if you do it using the SD card way.
    Soo...that must be my problem. Hopefully that card will get here soon enough so I can test it out.

Posting Permissions