Anyone else have this problem? Missing Sync 5.0.3, Mac OS 10.4.5 (8H14) on G4 Mac, iCal 2.0.3, Address Book 4.0.3, using the Mark/Space conduits for pretty much everything, and no conflicting conduits. 3062 calendar records, 1545 task records on the Treo.

So I bought Missing Sync last week. Set it up. Got everything configured, and could successfully sync. Everything was great, if slow. To speed things up, I switched my Events and Tasks conduits to only sync 2 weeks worth of items.

Now, when I try to sync, Missing Sync stalls out on Events, and I can watch it and Conduit Manager seriously suck up all my machine's resources:
Code:
freiheit% top
Processes:  91 total, 5 running, 86 sleeping... 238 threads            11:46:08
Load Avg:  3.12, 2.70, 1.91     CPU usage:  73.7% user, 23.7% sys, 2.6% idle
SharedLibs: num =  210, resident = 10.4M code,  656K data,  300K LinkEdit
MemRegions: num = 12600, resident =  616M + 3.21M private, 48.0M shared
PhysMem:  90.6M wired,  444M active,  224M inactive,  759M used, 8.04M free
VM: 6.86G +  122M   920418(0) pageins, 1075919(0) pageouts

  PID COMMAND      %CPU   TIME   #TH #PRTS #MREGS RPRVT  RSHRD  RSIZE  VSIZE
 2483 Conduit Ma  44.6%  5:52.04   3   >>>  2049   553M+ 1.05M   551M+ 1.10G+
 2479 Missing Sy  22.9%  2:48.37   6   >>>   340  4.89M+ 3.04M  8.96M+  177M 
 2117 top          9.6% 15:04.17   1    17    21   368K   336K   552K  27.0M 
   79 WindowServ   9.2% 28:47.74   2   309   626  6.96M  34.7M  38.9M   258M 
  675 Terminal     1.5%  5:50.34  13   114   215  2.80M  7.81M  6.03M   160M
    0 kernel_tas   1.1% 11:40.49  46     2  1727  13.0M     0K  79.6M   928M
If I try to sync without the Events, I get the same problem when it hits Tasks. If I disable both conduits, it syncs fine.

I filed a support request with Mark/Space a few days ago, but haven't heard anything back yet.

Anyone else see something like this? Any advice?

Thanks!