Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25
  1. BenJoeM's Avatar
    Posts
    786 Posts
    Global Posts
    787 Global Posts
    #21  
    Quote Originally Posted by jamesgangut
    Have you done a hard reset? After hard reset there should be no password to worry about.

    That is why I am trying to zero-Reset, the Hard Reset is not working, I get to the "Push Up to say Yes" screen and then when I push up it goes back to the reset loop.

    I took it to the Sprint PCS Store today and they said it was unfixable and gave me a new one. It was a nice one with the new sprint logo in the corner. Popped in the SD Card, pushed RescoBackup and I was back and running like normal.

    Thanks for the help and hey! We are both from Utah, can't believe BYU didn't win that game!
  2. #22  
    Glad your working again.

    That was just a bad bad day.
    PalmIII > PalmIIIx > PalmIIIxe > TRGPro > Handera 330 > Zire71 > Treo600 > Treo650 > Treo680 > Treo750 > Centro > TreoPro > iPhone 32GB 3GS

  3. #23  
    I experienced the SAME thing with my Cingular T650... would have been interesting to find out what happened to you...

    After getting HELP from shadowmite and jamesgangut et al... i just decided to get a warranty exchange...

    Oh well I tried... I had no idea if I ever had a successful ZOR... i was also in an infinite reset-loop...

    SO far NONE with my new Treo =)
    Now it's the WAITING GAME: a GSM Palm Pre
    T680 (COPPER) + Cingular = FUN!!
    My T650 & 6230b and NX70 are retired... =(
    http://mrg9605.com
    http://ipgeek21.com
    noncents.net
    http://seresqueridos.com

    justdai.com
    reddingk.com
    georgeozuna.com
    goaskoscar.com
  4. BenJoeM's Avatar
    Posts
    786 Posts
    Global Posts
    787 Global Posts
    #24  
    Quote Originally Posted by jmg_P1OS21
    I experienced the SAME thing with my Cingular T650... would have been interesting to find out what happened to you...

    After getting HELP from shadowmite and jamesgangut et al... i just decided to get a warranty exchange...

    Oh well I tried... I had no idea if I ever had a successful ZOR... i was also in an infinite reset-loop...

    SO far NONE with my new Treo =)
    This is actually the second time this has happened to me. This last time I was actually on ebay with my treo, I had just made a bid. Then I turned off the screen. About an hour later I noticed it was in a reset. Not sure what I did or installed. But the treo is using the same setup now and I haven't had a problem.
  5. #25  
    I had to do a zero out once. It took probably 15 minutes and I think I pulled a muscle in my back, but it worked.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions