Results 1 to 9 of 9
  1. mszatny's Avatar
    Posts
    427 Posts
    Global Posts
    494 Global Posts
       #1  
    I'm a registered user of Butler.....but seems every couple of days, I get the Registration Notification Nag from Butler asking me to Register. I can clear the notification and continue from there, EXCEPT every so often I get a soft reset when I clear the message.

    Anybody else experience this?

    MS
    <img src="http://users.netropolis.net/mszatny/pics/bevo.gif" border=0>
    The Woodlands, TX

    Palm Pro > PalmIII > Visor Prism w/Omnisky>SPCS Treo300 > SPCS Treo600 >
    SPCS Treo650 > CNG Treo650 > Copper Treo680 > ATT Treo750 WM6 > iPhone 3G
  2. #2  
    Have you entered the registration code?

    If so, are any other apps losing their codes or other settings disappearing? you could be suffering from the lost saved preferences issue...
    "Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen."
    - Albert Einstein
  3. mszatny's Avatar
    Posts
    427 Posts
    Global Posts
    494 Global Posts
       #3  
    Of course I entered the reg code .

    When I go to Application - Register...I get a message saying "This Copy is Registered - Thanks"
    <img src="http://users.netropolis.net/mszatny/pics/bevo.gif" border=0>
    The Woodlands, TX

    Palm Pro > PalmIII > Visor Prism w/Omnisky>SPCS Treo300 > SPCS Treo600 >
    SPCS Treo650 > CNG Treo650 > Copper Treo680 > ATT Treo750 WM6 > iPhone 3G
  4. mszatny's Avatar
    Posts
    427 Posts
    Global Posts
    494 Global Posts
       #4  
    This is the only app that seems to "forget" that it is registered.
    MS
    <img src="http://users.netropolis.net/mszatny/pics/bevo.gif" border=0>
    The Woodlands, TX

    Palm Pro > PalmIII > Visor Prism w/Omnisky>SPCS Treo300 > SPCS Treo600 >
    SPCS Treo650 > CNG Treo650 > Copper Treo680 > ATT Treo750 WM6 > iPhone 3G
  5. #5  
    Is this a problem everyone else is having? I was going to wait a while before buying (getting busy with school and not being able to work much) but sometime, I'll check my Treo and it's frozen, and different things are leading me to believe it's Butler doing a "nag." I don't mind paying, but if it's still going to nag me, I might as well save the $15.
  6. #6  
    Quote Originally Posted by davidg4781
    Is this a problem everyone else is having?...
    Not I. I've never seen anyone report this before, either.
    V > Vx > m505 > m515 > T/T > T3 > TC > 650 > 680
    <script type="text/javascript" src="http://download.skype.com/share/skypebuttons/js/skypeCheck.js"></script>
    <a href="skype:wwgamble?call"><img src="http://mystatus.skype.com/balloon/wwgamble" style="border: none;" width="150" height="60" alt="My Skype status" /></a>
  7. #7  
    Quote Originally Posted by Bill Gamble
    Not I. I've never seen anyone report this before, either.
    Ditto. Mine stays registered.

    I'd contact the developer....he's very responsive.
    "Common sense is the collection of prejudices acquired by age eighteen."
    - Albert Einstein
  8. #8  
    My butler works great with no problems...
    .
    .
    .Treo Pro on Sprint Check out www.treotricks.com, Audio jack fix.
  9. toofgoo's Avatar
    Posts
    33 Posts
    Global Posts
    44 Global Posts
    #9  
    contact the support at hobbyistsoftware.com, the makers of Butler. They are great to work with and will help you

Posting Permissions