Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    Does the 'Enable Local Network Time' bug still exist on Sprint CDMA phones?


    Or, is it safe to use it now?

    Thanks.
  2. #2  
    I'm pretty sure this feature as been fixed. I have not had a problem with it for the past two Sprint updates.
  3. #3  
    how about at&t gsm phones?
  4. #4  
    Quote Originally Posted by dgelfuso
    how about at&t gsm phones?

    I don't think enable network time is a feature on gsm phones...
    _________________
    aka Gfunkmagic

    Current device: Palm Pre
    Device graveyard: Palm Vx, Cassiopeia E100, LG Phenom HPC, Palm M515, Treo 300, Treo 600, Treo 650, Treo 700p, Axim X50v, Treo 800w



    Please don't PM me about my avatar. For more info go here.

    Restore your Pre to factory settings using webos doctor and follow these instructions
  5. #5  
    Quote Originally Posted by gfunkmagic
    I don't think enable network time is a feature on gsm phones...
    I have Cingular Orange (GSM) and I do have the feature. I have disabled it because of a long post in this forum warning about possible reset issues associated with enabling it. However, I was wondering the same thing as OP if 1.20 ENA has fixed this bug.
  6. #6  
    Quote Originally Posted by jrd
    I have Cingular Orange (GSM) and I do have the feature. I have disabled it because of a long post in this forum warning about possible reset issues associated with enabling it. However, I was wondering the same thing as OP if 1.20 ENA has fixed this bug.

    I don't think the bur ever existeds on the GSM phones. I have always used it without problems. No reset for weeks.
    .
    .
    .Treo Pro on Sprint Check out www.treotricks.com, Audio jack fix.

Posting Permissions