Results 1 to 12 of 12
  1. Herkimer's Avatar
    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
       #1  
    Afterburner 3.0r Is out and it works on the Prism up to 45MHz. I have mine set at 44MHz with Quickbits also running and i am Benchmarking at 328 using Benchmark 2.0. It is great and Liberty runs like the real thing. Had reset problems at 45MHz so i stoped at 44MHz. I had a registered copy of 3.0q and got my update in e-mail but i also saw it on palmgear.
    Have fun......I am......
  2. #2  
    328 on Benchmark!

    how did you do that? I have registered copies of all the programs that you mentioned, and I can only get to 262. What gives? Can I ask what your settings are? no matter what I do for settings, I can't get it any better than 262...
  3. Herkimer's Avatar
    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
       #3  
    Sure no problem
    Afterburner 3.0r
    0-ws Core Checked
    Fast Mpx Checked
    Fast Page Checked
    Slow Page Unchecked
    Fast Hotsync Checked
    Adjust Ticks Chacked
    Default 44MHz
    Find Norm
    LCD/n 1
    Gray Off
    Accel Al;ways
    Slow Never
    LClk/2 Unchecked

    He makes the point to run Afterburner 3.0r first then put other hacks on line when this was done i re-ran test in Quickbits and then the benchmark 2.0 and came up with 328 every time and so far i have had no resets. Let me know what happens.
    Herk..... Have fun..... I am.....
  4. #4  
    Originally posted by Herkimer
    Sure no problem
    Afterburner 3.0r
    0-ws Core Checked
    Fast Mpx Checked
    Fast Page Checked
    Slow Page Unchecked
    Fast Hotsync Checked
    Adjust Ticks Chacked
    Default 44MHz
    Find Norm
    LCD/n 1
    Gray Off
    Accel Al;ways
    Slow Never
    LClk/2 Unchecked

    He makes the point to run Afterburner 3.0r first then put other hacks on line when this was done i re-ran test in Quickbits and then the benchmark 2.0 and came up with 328 every time and so far i have had no resets. Let me know what happens.
    Herk..... Have fun..... I am.....

    You can also try clockupda. It's a DAlauncher accessory. I downloaded it from PalmGear. My Prism is running @ 340mhz !!!!

    Regards
    Kevin
  5. #5  
    I would echo the hotsync problems. After installing the new, registered version of AB, I cranked up the clock speed and it stopped hotsyncing. I'm still experimenting with the highest speed at which it will sync. Of course, disabling AB made it possible to hotsync without difficulty.
    We All Believe in Something. . .

    <a href="http://www.beliefnet.com" target=_top><img src="http://www.beliefnet.com/imgs/beliefnet_logo_button.gif" border=0 align="absmiddle" width="75" height="16"></a>
  6. Herkimer's Avatar
    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
       #6  
    VoxDie are you using a Prism or Platinum? I ask because the Visor's will not work much past 26 or 28 Mhz if i remember right.
  7. #7  
    Originally posted by Herkimer
    VoxDei are you using a Prism or Platinum? I ask because the Visor's will not work much past 26 or 28 Mhz if i remember right.
    "Prism or Platinum?" - In my dreams! No, I've got the old-fashioned, plain vanilla (Ice) Deluxe. I haven't had any problem with it actually working at a higher speed, just the hotsync.

    I just tried various speeds, down to 26, and it still won't hotsync...once I disabled AB though, I have no problems!
    We All Believe in Something. . .

    <a href="http://www.beliefnet.com" target=_top><img src="http://www.beliefnet.com/imgs/beliefnet_logo_button.gif" border=0 align="absmiddle" width="75" height="16"></a>
  8. Herkimer's Avatar
    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
       #8  
    Ok that's cool. My Visor would hot sync and Ir up yo 26mhz but no faster on USB i had to set it slower for serial you might try adjusting the other setings and see what happens or if all else fails check the doc file it helped me alot.
  9. Herkimer's Avatar
    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
       #9  
    Afterburner 3.0s is now out and i can push all the way to 45Mhz and with Quickbits am getting Benchmark of 336 and all apps seem to work fine.
    Have fun i am.....
  10. #10  
    Originally posted by Herkimer
    ... all the way to 45Mhz and with Quickbits am getting Benchmark of 336 and all apps seem to work fine.
    Cool, Herkimer. I tried your settings and still only get 262 no matter what I do.

    I have a replacement Prism on the way (paint rubbing), and I'm hoping it will work a little better on that one.
  11. #11  
    Originally posted by LarryN
    Originally posted by Herkimer
    ... all the way to 45Mhz and with Quickbits am getting Benchmark of 336 and all apps seem to work fine.
    Cool, Herkimer. I tried your settings and still only get 262 no matter what I do.

    I have a replacement Prism on the way (paint rubbing), and I'm hoping it will work a little better on that one.
    Not using Quickbits (expired and I haven't bought it), but after loading the new version (Fixed version 3.0s)it works much better.

    I found that if I go above 43% benchmark actually slows down on my Prism. At 43% I'm getting 328, at 44% it drops to 309.

    Quickbits might get it a bit more, but I'm satisfied where its at.

    I did set to norm some programs like hotsync, serial apps etc... so they are not effected.
    Kevin Reed
    TNET Services
    <IMG src=http://www.tnet.com/images/flag_az.gif>
  12. Herkimer's Avatar
    Posts
    22 Posts
    Global Posts
    23 Global Posts
       #12  
    This is a very good point and if i had not spent money on quickbits while waiting on the new afterburner to come out i would not have both and would be also be happy with what i got out of afterburner but i did spend money on both and why not take advantage of what i have (i am not trying to be smart or an ******* but all i am saying is use what you have) faster is not always beter because i am sure i am making the life of my Prism shorter but here i am and there i go. I am a grown person and i spend my money as i see fit and so do you. If i upset anyone i would like to say i am sorry now and to let them know i am here to have fun and learn and to give others help if i can not to upset anyone. i never said i could spell..... but i am still having fun with my toys are you?

Posting Permissions