Results 1 to 5 of 5
  1. ricoplatzo's Avatar
    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    2 Global Posts
       #1  
    All of a sudden I can't turn off my 650. After I turn it off it comes back on about 5-10 seconds later. I don't have problems with it turning off when I am using it but it keeps turning itself back on when I turn it off.

    I don't use it as a phone, so it should have nothing to do with that.

    It doesn't appear that any of the buttons are stuck though I guess that is possible. I have had this unit for a long time with no problems.

    Any ideas? Thanks.
  2. #2  
    Hot sync and let's try a hard reset. If it continues this behavior after a hard reset and before you re-sync -- I would suspect a hardware problem that would require repair or replacement.

    If the problem is gone after a hard reset, but returns after a hotsync, then I suspect some software corruption and I would then do a clean install, which should eliminate the software corruption.

    Clean Install:

    http://discussion.treocentral.com/sh...=clean+install

    Cheers, Perry
    Last edited by gtwo; 01/03/2006 at 08:45 PM.
  3. #3  
    Mine is doing the exact same thing! It started this morning and it's been doing it all day. I just posted a thread asking for help as well in the general chat. If you don't mind, could you please post your results or updates if any on this thread or the one i created? I will do the same as well.

    ps- Here is a link to my thread: http://discuss.treocentral.com/showt...891#post870891
  4. #4  
    Found the fix everyone:http://discussion.treocentral.com/s...&highlight=turn

    ps- I had to set my date to 1/6 though, not 1/4
  5. #5  
    Quote Originally Posted by Kapeek
    Found the fix everyone:http://discussion.treocentral.com/s...&highlight=turn

    ps- I had to set my date to 1/6 though, not 1/4
    The above link takes me to "page not found. . . . . ."


    Okay, why does this link work?

    http://discussion.treocentral.com/sh...highlight=turn

Posting Permissions