Results 1 to 8 of 8
  1. dknj's Avatar
    Posts
    1 Posts
       #1  
    I receive emails but get the following message when sending - "502 unimplemented (#5.5.1)."
    Any ideas?
    Thanks!
  2. #2  
    Check your email settings on the device or conduit to insure there are no odd characters in the email address/password ... stuff like that. I use yahoo all the time and it works a charm.
  3. #3  
    The only thing that sucks about yahoo mail and versamail is it will download ALL messages instead of just getting the ones that are unread. I set it up yesterday and clicked "GET" it started to download 2,032 emails as that's how many are sitting on yahoo's server.
  4. #4  
    That is the nature of POP email..... there is no concept of read/unread, only present or not. Set the days to get mail from server to something reasonable. It will still end up going though a number of messages at first, but should take far less time later.
  5. #5  
    I just find it easier to go to yahoo mail and look at the ones I want. As far as sending I like Versa mail MUCH quicker, Oh well
  6. #6  
    I have my Yahoo Versamail set up to only get the last 1 day. I figure that will tide me over until I can get home and check it on my desktop. It will start to get "Message 1 of 346," but will stop after getting all messages from the last 1 day (whatever number that is), then tell you "320 message were not retrieved" because of your sync settings.
  7. d1hamby's Avatar
    Posts
    291 Posts
    Global Posts
    292 Global Posts
    #7  
    I never could get my yahoo mail. I kept getting an error that told me to visit:
    http://mail.yahoo.com
  8. #8  
    Quote Originally Posted by dknj
    I receive emails but get the following message when sending - "502 unimplemented (#5.5.1)."
    Any ideas?
    Thanks!
    Did you ever get your mail working? If not, try the directions in this link. http://kb.palm.com/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE?New,kb=PalmSupportKB,CASE=obj(36541),ts=Palm_External2001

    I had the exact same problem for about 4 months. Could never find any help on any forums, treocentral, palm or sprint. Finally decides phone was corrupt, took it to Sprint they replaced with a nice new one, restored my stuff fro SD card and sh%t, email still won't send. Stumbled across the link above and now I can send email again. Very cool. Still need to rset preferences, btu that is a minor task. I'm hoping autosync will also start working again now too.

Posting Permissions