Results 1 to 3 of 3
  1.    #1  
    As the title suggests, the sound on my Treo has been turning off randomly. The little pop as I move from one app screen to another is gone as is my ringer. The switch on the top is in the correct position. If I use realplayer the sound will all pop back on. I have no sound related apps or scheduling apps on my treo.

    The annoying part is the ringer. It seems that when the treo enters this "quiet mode" the ringer doesnt ring and it doesnt vibrate either - calls just go straight to voicemail without any idication they are coming in on the treo.

    Tried a soft reset, but not a hard reset. My treo details are in my sig.

    Has anyone else experienced this? I searched and didn't see anyone with similar symptoms.

    Thanks
    Factory unlocked/unbranded GSM 650 - Tmobile; FW: 1.71; SW: 1.20-ENA; Carrier DB: 255; HW: A

    If I'm repeating what someone has already said look at how long the thread is and ask yourself if you really expect me to read the whole thing.
  2. #2  
    Next time it goes into quiet mode, plug in headphones: do you hear the sounds then? It may be hardware (headphone jack) related.
    V > Vx > m505 > m515 > T/T > T3 > TC > 650 > 680
    <script type="text/javascript" src="http://download.skype.com/share/skypebuttons/js/skypeCheck.js"></script>
    <a href="skype:wwgamble?call"><img src="http://mystatus.skype.com/balloon/wwgamble" style="border: none;" width="150" height="60" alt="My Skype status" /></a>
  3.    #3  
    Not related to the headphone jack, but thanks for the input. The sound comes back by just playing a realplayer track and when I make calls I have the speakerphone option. I suspect it might be associated with the actual switch on the top of the Treo. Has anyone had problems with this switch?
    Factory unlocked/unbranded GSM 650 - Tmobile; FW: 1.71; SW: 1.20-ENA; Carrier DB: 255; HW: A

    If I'm repeating what someone has already said look at how long the thread is and ask yourself if you really expect me to read the whole thing.

Posting Permissions