Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    I use versamail and Sprint IMAP account. I have no problems receiving messages and syncing folders. However, if I send an email using versamail, my email is moved to the send folder on my Treo but not on IMAP server and whem I sync my Treo folders with IMAP server that email gets deleted forever and I have no copy of the message sent neither on IMAP servcer nor in Versamail.

    Does anybody know a solution for this? Do I have to change any settings in Versamail?
    Thanks in adavnce
  2.    #2  
    anybody please?
  3. #3  
    I didn't know that sprint's email was imap...I thought it was POP.
  4. hofs1's Avatar
    Posts
    460 Posts
    Global Posts
    473 Global Posts
    #4  
    I've been using sprint imap for a few weeks now and never noticed this ill go see if it happens to me later 2day seems using sprint imap stops the reoccuring not deleted messages in versa mail quicker too
    T300 - T600 - T650 - T700p - T755p - T800w - Pre
  5. #5  
    Quote Originally Posted by dutchtrumpet
    I didn't know that sprint's email was imap...I thought it was POP.
    Checkout imap.sprintpcs.com you can login with the same username and password as your POP mail
  6. #6  
    Quote Originally Posted by dutchtrumpet
    I didn't know that sprint's email was imap...I thought it was POP.
    It has an IMAP server, but it doesn't support IDLE.
    MaxiMunK.com The Forum That Asks, "Are You Not Entertained?"

    Remember: "Anyone that thinks the Treo should just work right out of the box, shouldn't own a Treo..."
  7. #7  
    Quote Originally Posted by Insertion
    It has an IMAP server, but it doesn't support IDLE.
    ohhhhhh

Posting Permissions