webOS Nation Forums >  webOS Discussion >  Open webOS General Discussion > How do I get ares 2.0 up and running?
How do I get ares 2.0 up and running?
  Reply
Like Tree4Likes

 
Thread Tools Display Modes
Old 03/09/2013, 06:19 PM   #61 (permalink)
Member
 
mattmers's Avatar
 
Posts: 340
Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
Thanks.
Sure - I'm over at the Enyo/Ares forum too.
Same question there without solution so far:
Unable to get phonegapbuild token - Enyo
I wanted to ask if enter "cd ares-project," is there symbols behind the "master" word?
__________________
Smartphones: Nokia 5230 > Palm Pre 2 > Nokia 701 (returned) > HP Pre 3 > BB Z10 (save me from it) + HP Touchpad
Cars: 1993 Subaru Impreza AWD > 2007 Saab 9-3 2.0T


LinkedIn: Matthew Mers
Twitter: MatthewMers

Last edited by mattmers; 03/09/2013 at 08:34 PM.
mattmers is offline   Reply With Quote
Old 03/15/2013, 03:38 PM   #63 (permalink)
Member
 
mattmers's Avatar
 
Posts: 340
Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
@matters - is this a question for me ? I don't get what you are asking for ? what "cd ares-project," what "master" ?
When you start to run ares, do you get any red symbols after the the word "master." I believe that means there are some errors and that you should reinstall all the stuff.

Look at the photo below, that is what Mine looks like, with no symbols:

aresmaster.PNG
__________________
Smartphones: Nokia 5230 > Palm Pre 2 > Nokia 701 (returned) > HP Pre 3 > BB Z10 (save me from it) + HP Touchpad
Cars: 1993 Subaru Impreza AWD > 2007 Saab 9-3 2.0T


LinkedIn: Matthew Mers
Twitter: MatthewMers

Last edited by mattmers; 03/15/2013 at 03:44 PM.
mattmers is offline   Reply With Quote
Old 03/15/2013, 07:51 PM   #64 (permalink)
Member
 
Posts: 364
Quote:
Originally Posted by mattmers View Post
When you start to run ares, do you get any red symbols after the the word "master." I believe that means there are some errors and that you should reinstall all the stuff.
Thanks !
actually - for me it looks like this . First opening the window does take about 30 seconds or more..
THen actually after the word master some red symbol do display:

C:\Users\mxxxxx\Documents\GitHub [master +3 ~0 -0 !]> cd ares-project
C:\Users\mxxxxx\Documents\GitHub\ares-project [master]>

But then after the "cd ares-project" command this red tail disappears. Not sure what the meaning is.
The next "CD .." command does again display the red symbols.
MartinH@webos is offline   Reply With Quote
Old 03/15/2013, 10:11 PM   #65 (permalink)
Member
 
mattmers's Avatar
 
Posts: 340
Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
Thanks !
actually - for me it looks like this . First opening the window does take about 30 seconds or more..
THen actually after the word master some red symbol do display:

C:\Users\mxxxxx\Documents\GitHub [master +3 ~0 -0 !]> cd ares-project
C:\Users\mxxxxx\Documents\GitHub\ares-project [master]>

But then after the "cd ares-project" command this red tail disappears. Not sure what the meaning is.
The next "CD .." command does again display the red symbols.
Yep, I originally was having similar symbols and ended up uninstalling github and the related files and reinstalled and did the installation over again. I'm not sure if it is an ares error or a github error but that worked for me. But let me check with someone.
Are you using Git or Github?
If you have time, I would uninstall and delete, then slowly and carefully reinstall.
__________________
Smartphones: Nokia 5230 > Palm Pre 2 > Nokia 701 (returned) > HP Pre 3 > BB Z10 (save me from it) + HP Touchpad
Cars: 1993 Subaru Impreza AWD > 2007 Saab 9-3 2.0T


LinkedIn: Matthew Mers
Twitter: MatthewMers

Last edited by mattmers; 03/15/2013 at 10:22 PM.
mattmers is offline   Reply With Quote
Old 03/18/2013, 06:52 PM   #66 (permalink)
Member
 
mattmers's Avatar
 
Posts: 340
Quote:
Originally Posted by mattmers View Post
Yep, I originally was having similar symbols and ended up uninstalling github and the related files and reinstalled and did the installation over again. I'm not sure if it is an ares error or a github error but that worked for me. But let me check with someone.
Are you using Git or Github?
If you have time, I would uninstall and delete, then slowly and carefully reinstall.
I uninstalled everything and tried doing a reinstall and its not working out since the directions have changed :/
__________________
Smartphones: Nokia 5230 > Palm Pre 2 > Nokia 701 (returned) > HP Pre 3 > BB Z10 (save me from it) + HP Touchpad
Cars: 1993 Subaru Impreza AWD > 2007 Saab 9-3 2.0T


LinkedIn: Matthew Mers
Twitter: MatthewMers
mattmers is offline   Reply With Quote
Old 04/27/2013, 02:25 AM   #67 (permalink)
Member
 
mattmers's Avatar
 
Posts: 340
So I recently re-installed Ares (still got an error during the build and also phonegap token error) and wanted to so what is shaping up like.

aresnew1.PNG

aresnew2.PNG

They added a few more template versions
aresnew3.PNG

aresnew4.PNG

aresnew7.PNG

aresnew5.PNG

aresnew6.PNG

Ares 2 github
__________________
Smartphones: Nokia 5230 > Palm Pre 2 > Nokia 701 (returned) > HP Pre 3 > BB Z10 (save me from it) + HP Touchpad
Cars: 1993 Subaru Impreza AWD > 2007 Saab 9-3 2.0T


LinkedIn: Matthew Mers
Twitter: MatthewMers

Last edited by mattmers; 04/27/2013 at 02:32 AM.
mattmers is offline   Reply With Quote
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0