Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    Wierd. ever since i did a complete re-install of the windows directory, USB transfer to my soundsgood has gone from 4.xx minutes to 6.xx minutes.

    I'm pretty sure i have all the chipset drivers and everything... what could it be??
    -thorin

    I have a webcomic. You should read it, or I may do something rash. <b><a href=http://driveby.keenspace.com/>Drive-by Loitering</a></b> is updated every monday, wednesday and friday.

    <!img src=http://www.frontfly.com/myrouter/vcsig2.gif alt="Soundsgood is too elite for the punks."><img src=http://www.frontfly.com/vcsig.gif ><!img src=http://www.frontfly.com/myrouter/vcsig2.gif alt="Soundsgood is too elite for the punks.">
  2. #2  
    Do you have the latest VIA 4in1 driver pack installed?
  3.    #3  
    well, the latest ones from ASUS(my mobo maker) I guess i could try the ones directly from VIAtech.com
    -thorin

    I have a webcomic. You should read it, or I may do something rash. <b><a href=http://driveby.keenspace.com/>Drive-by Loitering</a></b> is updated every monday, wednesday and friday.

    <!img src=http://www.frontfly.com/myrouter/vcsig2.gif alt="Soundsgood is too elite for the punks."><img src=http://www.frontfly.com/vcsig.gif ><!img src=http://www.frontfly.com/myrouter/vcsig2.gif alt="Soundsgood is too elite for the punks.">
  4.    #4  
    auugh! i got the ones directly from viatech and now is even slower! 7 minutes to fill my soundsgood!

    anyboddy have any ideas? i've no other USB devices plugged in right now.
    -thorin

    I have a webcomic. You should read it, or I may do something rash. <b><a href=http://driveby.keenspace.com/>Drive-by Loitering</a></b> is updated every monday, wednesday and friday.

    <!img src=http://www.frontfly.com/myrouter/vcsig2.gif alt="Soundsgood is too elite for the punks."><img src=http://www.frontfly.com/vcsig.gif ><!img src=http://www.frontfly.com/myrouter/vcsig2.gif alt="Soundsgood is too elite for the punks.">

Posting Permissions