Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    I have no problems connecting to the GPRS network, sending/receiving SMS or Email or surfing the net on my $2.99 T-zones plan. However my MMS messages go thru, but no picture appears on the recieving end, only the message. Settings look to be valid for T-Mobile, but every time I send an MMS, I get a reply back from T-MobileCare@t0mobile.com with the subject "Text-Only Delivery" and nothing else. Anyone have any ideas or experience this?
    shf
  2. #2  
    Perhaps you are sending to a non-MMS-enabled device? Test this by sending MMS w/ picture to a regular email address. This worked fine for me, I got the email with the attached picture.

    Be aware that every MMS costs $.25 unless you signed up for the "unlimited MMS" plan...
    When in danger or in doubt ---
    Run in circles, scream and shout!
  3. #3  
    send it to your self (your treo 600).

    i sent it to a regular email account and got it.
    Felipe
    On the road to 5,000 posts
    Life is what happens between Firmware releases.
  4. #4  
    Originally posted by Felipe
    send it to your self (your treo 600).

    i sent it to a regular email account and got it.
    Hmmm... I sent an MMS with a picture attached to myself and to my Hotmail account. I few minutes later I received a notification on my phone but the message appeared in my SMS app (From: 507), plus no picture. 5+ mins later I still have not received it at Hotmail.

    When receiving an MMS should it go to the MMS app or the SMS?

    T-Mobile CS said it will be received by SMS then there should be a link to get the picture. I suspect that's for regular phones, not "smartphones" like the Treo 600.

    Can anybody help?

Posting Permissions