Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 22 of 22
  1. #21  
    Originally posted by pic_micro


    This is what works for me.

    Connection setup -

    Name : ISDN
    Connection Method : Wireless Modem to Modem
    Dialing : TouchTone
    Volume : High
    Speed : 9600
    Country : Other
    Flow Ctl : Automatic
    Init String : +cbst=71,0,0;

    Network Configuration -

    Service : Voicestream
    Username : (single space)
    Password : (single space)
    Connection : ISDN
    Phone : 19132440821
    Connection Type : PPP
    Idle Timeout : 3 Minutes
    Query DNS : unchecked
    65.161.188.100
    IP Address : Automatic


    If that doesn't work for some reason change the init string
    to : +cbst=0,0,1;
    This will reset the modem to a regular isp. Try it and this time it will fail for sure but then change it back to : +cbst=71,0,0;
    Try it once again and It should connect.
    I did this and since then I don't have problems connecting to an ISDN or RAS.
    Arrrgh everything is workin great on my new Treo except connecting. I've got it set up just like you do here, but I keep getting an error 0x1231 timed out. Grrrrrrr!
  2. #22  
    Originally posted by GregP74


    Arrrgh everything is workin great on my new Treo except connecting. I've got it set up just like you do here, but I keep getting an error 0x1231 timed out. Grrrrrrr!
    Hmmm. I've gotten it to connect now (to the VS ISDN number) but it's very erratic. Sometimes it will connect, other times, tells me to check my user id/password. Other times it times out.

    Frustrating, but I like it when it works!
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions