Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 61 to 80 of 105
  1. howiej1's Avatar
    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    107 Global Posts
    #61  
    Hi,

    Well I finally got someone in Exec Services to send me a brand spanin new Treo (with the new Logo and Startup screen !). I am on the phone now trying to get it activated. I will re-post soon and let you all know if the new phone did the trick.

    The manager I spoke with insisted on sending me a new phone and said he does not trust the refurbs !! Go figure.

    PPS: I also got them to take my whole bill offf this month!
  2. howiej1's Avatar
    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    107 Global Posts
    #62  
    I can't believe this !! I just got my NEW Treo provisioned and STILL have the same problem.

    I am calling the Manager in Exec Services now and demanding ththey re-create my account. DAMN this is a joke !
  3. #63  
    I tried putting the Pri & Seconday NGG's back in with Port 80.
    Theres a change, it no longer pops the realm window, rather it just times out, anyone else getting this?
    the NGG's are: 168.28.121.76 / 168.28.113.76 bot at port 80.

    Morris Plains, NJ
  4.    #64  
    Quote Originally Posted by howiej1
    I can't believe this !! I just got my NEW Treo provisioned and STILL have the same problem.

    I am calling the Manager in Exec Services now and demanding ththey re-create my account. DAMN this is a joke !
    Same thing happened with me. New phone, same result. Don't bother having them re-create your account, it will only make it worse (see treoneo's posts above).

    It's a network issue, not an equipment or account configuration issue.

    But, I AM going to call executive services and demand a new phone for all my troubles. I swapped my phone out and went from brand new to pre-owned AND I have never been offered a credit nor have I requested one.

    Thanks all!!!
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  5.    #65  
    Quote Originally Posted by nkhosla
    I tried putting the Pri & Seconday NGG's back in with Port 80.
    Theres a change, it no longer pops the realm window, rather it just times out, anyone else getting this?
    the NGG's are: 168.28.121.76 / 168.28.113.76 bot at port 80.

    Morris Plains, NJ
    The NGG settings that cause the "Realm" prompt are:

    68.28.31.33 (both primary and secondary). Try those and my guess is that you will get the popup window. Both ports are indeed 80.
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  6. howiej1's Avatar
    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    107 Global Posts
    #66  
    Quote Originally Posted by rjmoose
    The NGG settings that cause the "Realm" prompt are:

    68.28.31.33 (both primary and secondary). Try those and my guess is that you will get the popup window. Both ports are indeed 80.

    That's strange, i just spent another useless hour on the phone with a guy in some other departmen (Consumer Services) and he gave up . My settings are as follows:


    68.28.49.76
    68.28.57.76

    I am going to alert all media outlets that I can to this on-going issue that is starting to drive me crazy and think about switching to Verizone , especially considering their EVDO service is as cheap as Sprint now. I will, of course, also refue to pay a termination fee as well.

    I still can not believe that this has been going on for son long with no resolution. The BBB is going to be getting a complaint from me as well. When I did that back in january for the Sound issue with the first Treo 650, I got a call back from an Execuative Department in 2 days.

    My advice to everyone would be to file a BBB complaint online and do whatyou can to contact someone in upper management in Kansas City ASAP.

    I do Tech Support all day and I know that if we had a problem such as this with Cingular 650's or Verizon 650's that itwould have been resolved right now....
  7. howiej1's Avatar
    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    107 Global Posts
    #67  
    Quote Originally Posted by rjmoose
    Same thing happened with me. New phone, same result. Don't bother having them re-create your account, it will only make it worse (see treoneo's posts above).

    It's a network issue, not an equipment or account configuration issue.

    But, I AM going to call executive services and demand a new phone for all my troubles. I swapped my phone out and went from brand new to pre-owned AND I have never been offered a credit nor have I requested one.

    Thanks all!!!

    If it's Network issue, then why is it so hard to resolve? Also, why is it only affecting a sporadic bunch of people? Nobody else here in SF seems to have the problem, not even my wife's phone, nor my co-worker's 650
  8.    #68  
    Can't answer why it's so hard to resolve.

    My guess is that it is "sporadic" because of the "type" of account you have i.e. business, individual liable, consumer, etc. My buddy who works with me is not having the problem and he is a consumer account...what do you have?

    You would THINK it would be an easy fix...............................
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  9. howiej1's Avatar
    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    107 Global Posts
    #69  
    Quote Originally Posted by rjmoose
    Can't answer why it's so hard to resolve.

    My guess is that it is "sporadic" because of the "type" of account you have i.e. business, individual liable, consumer, etc. My buddy who works with me is not having the problem and he is a consumer account...what do you have?

    You would THINK it would be an easy fix...............................

    I have a regular consumer account. Considering I do side jobs (IT) I do truely need my device and I have lost some business this week due to my inability to get things done. Maybe I will tell them that I want to change my account to a business account .

    I have never heard of a problem lasting this logn though on any providers network. Usually Cingular has weird issues like this but they are resolved quickly...
  10.    #70  
    Quote Originally Posted by howiej1
    Hi,

    Well I finally got someone in Exec Services to send me a brand spanin new Treo (with the new Logo and Startup screen !). I am on the phone now trying to get it activated. I will re-post soon and let you all know if the new phone did the trick.

    The manager I spoke with insisted on sending me a new phone and said he does not trust the refurbs !! Go figure.

    PPS: I also got them to take my whole bill offf this month!
    What number did you call and what was the name of the person you spoke to? I cannot get a hold of anyone in Executive Services....how frustrating!!!!

    Thanks In Advance!!!!!
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  11. howiej1's Avatar
    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    107 Global Posts
    #71  
    Quote Originally Posted by rjmoose
    What number did you call and what was the name of the person you spoke to? I cannot get a hold of anyone in Executive Services....how frustrating!!!!

    Thanks In Advance!!!!!

    His name was Bob, but he actually was not in Exec Services but some other Consumer dpt. I just got PM from a user who says thatyou just need to keep calling until you get a hold of a manager in that dept. I am treuly at my wits end and I don't know what to do. My co-workeers are sick of hearing me on the phone with Sprint, my wife calls my Treo my "second wife" and even my cats won't pose for pictures anymore like they used to until 10 days ago when my Vision stopped working.

    I think someone with time on their hands needs to call Kansas City or Virginia or wherever the Corporate offices are located and get an answer.

    Tomorrow I am going to purchase a new Treo 650 from Sprint, setup a new line with Vison, (it will work) and then call back and ask them to explain the whole "lie" they have been telling everyone about "we're working on it."

    Suppose I did truely depend on Sprint for my data communications. Do you think a 10 day + outage is acceptable? Most companies would have gotten thweir lawyers involved at this point. They just know that i am Joe-Shmo consumer and can not afford a lawyer....

    I am still glad that I have persisted this long, made threats, contacted some media and continue to do whatever it takes to make this thing work correctly. I would welcome any furhru suggestions .

    Thanks
  12.    #72  
    Quote Originally Posted by howiej1
    His name was Bob, but he actually was not in Exec Services but some other Consumer dpt. I just got PM from a user who says thatyou just need to keep calling until you get a hold of a manager in that dept. I am treuly at my wits end and I don't know what to do. My co-workeers are sick of hearing me on the phone with Sprint, my wife calls my Treo my "second wife" and even my cats won't pose for pictures anymore like they used to until 10 days ago when my Vision stopped working.

    I think someone with time on their hands needs to call Kansas City or Virginia or wherever the Corporate offices are located and get an answer.

    Tomorrow I am going to purchase a new Treo 650 from Sprint, setup a new line with Vison, (it will work) and then call back and ask them to explain the whole "lie" they have been telling everyone about "we're working on it."

    Suppose I did truely depend on Sprint for my data communications. Do you think a 10 day + outage is acceptable? Most companies would have gotten thweir lawyers involved at this point. They just know that i am Joe-Shmo consumer and can not afford a lawyer....

    I am still glad that I have persisted this long, made threats, contacted some media and continue to do whatever it takes to make this thing work correctly. I would welcome any furhru suggestions .

    Thanks
    I could not have said it better myself.

    However, I struck out BIG TIME with Executive Services today. They refuse to help me even though I told them I have spoken with 2 technicians, was sent to 2 sprint stores, and the problem is still not fixed.

    On top of all that, they exchanged my brand new phone with a refurbished phone a week ago (which did not fix the problem).

    When I asked to speak with a "higher up", she told me she would take my number and have someone call me back within 24 hours. I insisted on speaking to someone right then and eventually I was transfered to a supervisor....lot of good that did...he apologized, but still did nothing for me.

    He told me he would research the situation and get back to me within 24 hours. I told him that every time someone from sprint has told me they would "call me back", I have NEVER received a phone call back.

    They are really not getting it here....AND STILL NO SOLUTION TO THE PROBLEM and its day #20 for me..........uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  13. #73  
    A few things to add. You have to make sure number one that you are actualy talking to executive services. I have transferred back to regular customer servie numerous times in the past even when I specifically asked for Exec. Services. When you get a rep eventually, you have to specifically asked if it is E.S. if not just try back & call again. I had to call twice today to actually get an es rep. Anyway after hours on the phone, he confirmed with a tier 2 tech guy that it is indeed a network issue. It is not regional & has nothing to do with what type of account you have. So enterting new HA, PNG, resetting phone to factory defaults, reprogramming etc will NOT work. It has to be fixed on their end. It is not a hardware problem. So getting a new Treo will do nothing. It will have to be fixed on their end. Once it is we will have to do nothing on our end. He also said they honestly have no eta as to when this will be fixed either. Also they have called in some outside tech company to help fix this. It is that serious. So that is it! No fix & no date for a fix...
  14. howiej1's Avatar
    Posts
    106 Posts
    Global Posts
    107 Global Posts
    #74  
    Someone, Please, Please alert any media outlets who will listen to you.

    I still advise everyone to file a BBB complaint online ASAP. When I did that before, I got a call back from Sprint in 3 days (not like I will wait that long before I jump ship as it stands now) We must do something or else this will just languish.

    I just asked the guy in the store downstairs about this issue, and he said he has not had a single problem provisioning a new account with any device and that nobody else here in downtown SF has walked into the store toreport this issue.
    Obviously, it may be anetwork issue, but it clearly has something to do with our accounts. That is why I am going to start a brand new account and deal with the consequences later.
  15.    #75  
    Quote Originally Posted by treoneo
    A few things to add. You have to make sure number one that you are actualy talking to executive services. I have transferred back to regular customer servie numerous times in the past even when I specifically asked for Exec. Services. When you get a rep eventually, you have to specifically asked if it is E.S. if not just try back & call again. I had to call twice today to actually get an es rep
    Boy, aint that the truth. I had to call 5 times before I got to a "true" executive services rep....thanks for the good info treneo!!!!
    <a href="http://www.wunderground.com/US/CA/Trabuco.html?bannertypeclick=miniDial">
    <img src="http://banners.wunderground.com/banner/ban/wxBanner?bannertype=miniDial&zip=92679" border=0
    </a>
  16. #76  
    this is ridiculous

    I got a credit for last month's vision, but if this happens again for a few days, I'm going to tell them to credit me for this month's as well. I'm glad I don't use this thing for business, or I'd be really screwed!
  17. #77  
    I've had problems with Vision since Halloween (coincidence?). I live and work in midtown Manhattan and get sporadic service at night and none during the day, although the signal is strong and voice is fine. I've spoken with Sprint several times and they've tried to reprovision my phone but it fails since I can't get on the data network. They've come to the conclusion that there is nothing that can be done except wait until the network is fixed, although they weren't able to give me any information on when that might be or what is actually going on. They are giving me a $15 credit for one month of Vision.
    Newton 120 > PalmPilot Pro > Palm III > Visor Deluxe > Visor Prism > Treo 90 > Treo 600 (Sprint) > Treo 700p (Verizon)
    ----------------------------Nokia 5160------------------> Motorola V8160 ^
  18. #78  
    Just spent 30 minutes on hold!
  19. #79  
    Funny thing, as soon as I hung up they called my cell. I'm on the phone with a tier 2 rep now. Will post results when I'm done.
  20. #80  
    According to the rep there are intermittent, nationwide Vision issues that they are currently working on. There is no ETA for when they repairs will be completed. He gave me a credit for $16 and change for the last 10 days I've been having problems. If anyone else is having issues I recommend calling in. They won't be able to fix the problem, but they will give you some form of credit.
Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Posting Permissions