Results 1 to 8 of 8
  1.    #1  
    Is it possible to access vision from web pro...in anyway possible
  2. #2  
    Hmm, I can't get to it. Even after turning off the proxy. Interesting.
    Bob Meyer
    I'm out of my mind. But feel free to leave a message.
  3.    #3  
    I think it has something to do with Blazer sending different data or trying to connect on a different port? I don't know much about Blazer, so I don't know for sure...can someone good at programming tear apart blazer, figure out the difference, and write a patch for WebPro? That would be greatly appreciated.
    Treo 300, Treo 600 - Sprint

    I dream in code and TCP/IP sequence numbers.
  4.    #4  
    Sprint Rep said to try kwd:sprint

    wont even send data if you do that...any ideas?
    Treo 300, Treo 600 - Sprint

    I dream in code and TCP/IP sequence numbers.
  5.    #5  
    bump

    come on now...I know someone here knows
    Treo 300, Treo 600 - Sprint

    I dream in code and TCP/IP sequence numbers.
  6. tc600's Avatar
    Posts
    305 Posts
    Global Posts
    306 Global Posts
    #6  
    Not sure what you're asking ... but I was just able to use Web Pro to get to CNN.com ... I'm using the 3.0a version that was linked to in the other thread discussing Web Pro and have Sprint with Vision.
  7.    #7  
    sorry about the misunderstanding....I mean the actual Vision part (Downloads, Messaging, My Content Manager, etc.)
    Treo 300, Treo 600 - Sprint

    I dream in code and TCP/IP sequence numbers.
  8.    #8  
    bump
    Treo 300, Treo 600 - Sprint

    I dream in code and TCP/IP sequence numbers.

Posting Permissions