Results 1 to 9 of 9
  1.    #1  
    At least that's my experience so far here in Boston.

    Shut off and turned network back on... still no joy.

    Snappermail works fine, however. Fetches mail like a champ.

    Anyone else having similar experience where browsing is dead and mail is fine?

    Thanks,
    JJJ
  2. dlai's Avatar
    Posts
    206 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
    #2  
    I have the same problem. Snapper works fine, but Blazer times out each time. Tried soft resetting, but still the same. Anyone with ideas on getting things going again?
  3. #3  
    My Blazer causes a soft reset when I try to enter in web address and I can get "www." typed but as soon as I try to enter a letter that is not from a previously entered web address (ex. a web address that does not try to be auto filled) it soft resets.

    Example, I've gone to ebay.com so if I type www.ebay.com it works fine. If I try to go to comedian John Pinette's website that I had never gone to on my treo before, as soon as I hit the "j" for "johnpinette" I get a soft reset.

    Bummer. Any thoughts?

    Grant
    www.throwingtoasters.com
    Last edited by ToasterBoy; 01/29/2004 at 12:20 AM.
    --
    Visit www.throwingtoasters.com
  4. #4  
    test
    --
    Visit www.throwingtoasters.com
  5. dlai's Avatar
    Posts
    206 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
    #5  
    I just tested my Shoutcast and that still works as well. So it appears that Blazer is the issue.
  6. #6  
    Did the upgrade, snapper is fine. Blazer worked the first time I used it, then no more sites. Autofill on entering a "go to" URL is working, but the pages never load. I get "X SENDING" then O get "The page download could not be completed. Please try again later."

    I tried clearing the cache and upping the cache for recently viewed pages to 3 mb, but no joy.

    Never again will I be an early adopter of Sprint Upgrades to my Treo.

    What now?
    ____________
    David
    Birth >Casio Pocket Wizard > SPCS Treo 300 > SPCS Treo 600 > VZ PPC XV 6600 > VZ Treo 650 > VZ XV 6700 > Cingular BB 8700c > Cingular/ATT BB 8800
  7. arielmt's Avatar
    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    74 Global Posts
    #7  
  8. dlai's Avatar
    Posts
    206 Posts
    Global Posts
    211 Global Posts
    #8  
    I just found that thread as well, and it fixed my problem. Who would have thought...proxies!
  9. #9  
    In before phildro (but not before the free-proxies.com crowd -- damn!)

Posting Permissions