Page 3 of 12 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 41 to 60 of 226
Like Tree90Likes
  1.    #41  
    Locale is fixed, I need beta testers on all world for next update v0.1.3
    Preemptive likes this.
  2.    #42  
    LuneTube v.0.1.3 is available enjoy
    Preemptive and joshua764 like this.
  3. #43  
    Quote Originally Posted by MAMISHO View Post
    LuneTube v.0.1.3 is available enjoy
    First, I would like to say that I love love LOVE lunetube!

    A feature request if i may: PLEASE give us the ability to send and retrieve links for videos to/from lunetube!

    This would be a huge thing for my pre3. I could copy links to the clipboard and paste them in lunetube, would be perfect!

    Thanks so much for this great program!
  4. #44  
    Installed
    By what I can see, loading is way more quicker (and I think buffering is slightly quicker) on the Go.
    On the pre3, the installation took a bit less, even if the last part was scary (frozen behavior)

    Still on the pre3, enter on the kb doesn't work to start a search (have to touch the spyglass), and the notification area seems being left unused if not doing a rotation (basically it seems like the video is in landscape, and the "canvas" can rotate in landscape or portrait)
  5. #45  
    Ps.

    I'm feeling a noob. With the pre3, I had no issues copying the token to log to my youtube account but... on the Tablet I'm literally out of ideas. The text area in the browser,with the code, gets yellow... but doesn't show a "select all" no matter what I do. And the field is not displayed fully, so I cannot copy manually. Is there some trick ?
  6.    #46  
    Quote Originally Posted by mazzinia View Post
    Ps.

    I'm feeling a noob. With the pre3, I had no issues copying the token to log to my youtube account but... on the Tablet I'm literally out of ideas. The text area in the browser,with the code, gets yellow... but doesn't show a "select all" no matter what I do. And the field is not displayed fully, so I cannot copy manually. Is there some trick ?
    if you Hold down the token, will show menu of selection, copy and paste
  7. #47  
    It needs meta name='viewport' content='height=device-height' for Pre3s to not have the black bar at the bottom.

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
    Follow me on Twitter
    For the latest webOS news check out pivotCE
  8. #48  
    Quote Originally Posted by MAMISHO View Post
    if you Hold down the token, will show menu of selection, copy and paste
    keeping a finger on the field , yellow, is what I did from the start... no matter what, in that browser page the popup with copy paste etc doesn't show.

    if I do that to the url field, I get the popup to copy paste etc...
  9.    #49  
    Quote Originally Posted by mazzinia View Post
    keeping a finger on the field , yellow, is what I did from the start... no matter what, in that browser page the popup with copy paste etc doesn't show.

    if I do that to the url field, I get the popup to copy paste etc...
    You're trying on LuneOs or webOS?. Because on LuneOS is impossible. On luneOS you should write manual way.
    We are waiting for the clipboard ready in LuneOS
  10.    #50  
    Quote Originally Posted by Alan Morford View Post
    It needs meta name='viewport' content='height=device-height' for Pre3s to not have the black bar at the bottom.

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
    I tried but is same. I need a pre3 for testing
  11. #51  
    Quote Originally Posted by MAMISHO View Post
    I tried but is same. I need a pre3 for testing
    Maybe there's more than one fix?

    A post on this from Mazzinia:
    http://forums.webosnation.com/other-...ml#post3432653
  12. #52  
    Quote Originally Posted by MAMISHO View Post
    You're trying on LuneOs or webOS?. Because on LuneOS is impossible. On luneOS you should write manual way.
    We are waiting for the clipboard ready in LuneOS
    On webos ( on a Go )
  13. #53  
    This morning I opened luneTube on my touchpad and looked up a video that I wanted to see. When I clicked on it, the little balls started chasing around, but no video started. I had such high hopes for the app.
  14. #54  
    So you had one video not work and you've lost hope?

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    Follow me on Twitter
    For the latest webOS news check out pivotCE
  15. #55  
    If the loading animation starts, but you see no video, minimize Lunetube and then tap it open again and the video will play.

    That has been my experience at times with the app running on webOS 2.2.4

    Its actually a great app so far, works very well for me.

    -- Sent from my Palm Veer using Forums
    Mutoidi likes this.
  16. #56  
    Quote Originally Posted by Alan Morford View Post
    So you had one video not work and you've lost hope?

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

    No video works, I've tried several! No, I haven't lost hope.
  17.    #57  
    Quote Originally Posted by gluestick View Post
    No video works, I've tried several! No, I haven't lost hope.
    which versión of LuneTube are you testing?
  18.    #58  
    Quote Originally Posted by mazzinia View Post
    On webos ( on a Go )
    Sorry, In TP Go I can't testing. But I think that should similar like TP 10"
  19.    #59  
    Quote Originally Posted by gluestick View Post
    No video works, I've tried several! No, I haven't lost hope.
    ok, I think identified the problem. But, are you signed with your Youtube account?
  20. #60  
    Quote Originally Posted by MAMISHO View Post
    ok, I think identified the problem. But, are you signed with your Youtube account?
    I signed in and gave permission to let lunetube to manage my account, but it still doesn't work. Last week lunetube worked well and I hadn't signed in, but this week that changed.. I'm using v. 0.1.3
Page 3 of 12 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Similar Threads

  1. YouTube client: video and audio out-of-sync
    By pLUSpISTOL in forum Palm Pixi and Pixi Plus
    Replies: 7
    Last Post: 11/05/2012, 02:24 PM
  2. How can i disable auto load youtube page into youtube app on veer[2.2.4]
    By silentwind in forum Open webOS General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03/03/2012, 11:55 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12/22/2009, 02:27 PM
  4. Youtube client from Diamond on 800w?
    By Kash76 in forum Palm Windows Mobile Devices & Apps
    Replies: 0
    Last Post: 09/19/2008, 08:36 PM
  5. SSH client, terminal client, and downloads? Treo 650 user.
    By comrade in forum Palm OS Devices & Apps
    Replies: 4
    Last Post: 01/17/2005, 02:47 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions