Results 1 to 3 of 3
  1.    #1  
    Has anyone been having the issue of complete loss of signal on their HP Veer using the 2.2.4?

    So far it appears to only happen when going into a poor signal area and then if you leave the poor signal area it does not change until you reboot.

    Perhaps it is having a hard time switching towers?
    Any ideas/patches would be of great help.

    -- Sent from my Palm Veer using Forums
    Owned webOS Devices

    HP Touchpad White 64GB
    HP Touchpad 32GB - Borken screen (sad day)
    3x HP Pre3 (1 NIB)
    2x HP Veer (1 NIB)
    5x Pre- (1 NIB)


    Gotta have some backups
  2. W0153R's Avatar
    Posts
    44 Posts
    Global Posts
    46 Global Posts
    #2  
    Mine had a problem with switching between 3G and 2G, but it was always still reporting 1 bar of signal. Internet however didn't work and I had to manually switch it over to 2G (and most of the time I could switch back to 3G after that). So you could try that instead of rebooting. The problem dissapeared magically on my Veer though..might be a network problem.
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by W0153R View Post
    Mine had a problem with switching between 3G and 2G, but it was always still reporting 1 bar of signal. Internet however didn't work and I had to manually switch it over to 2G (and most of the time I could switch back to 3G after that). So you could try that instead of rebooting. The problem dissapeared magically on my Veer though..might be a network problem.
    Thanks from the reply. It probably is a network issue. AT&T is not the greatest of service in my area even though it says good signal most the time.
    Owned webOS Devices

    HP Touchpad White 64GB
    HP Touchpad 32GB - Borken screen (sad day)
    3x HP Pre3 (1 NIB)
    2x HP Veer (1 NIB)
    5x Pre- (1 NIB)


    Gotta have some backups

Posting Permissions