webOS Nation Forums >  webOS Devices >  HP Veer > navit misery
navit misery
  Reply
Like Tree1Likes
  • 1 Post By patapoof

 
Thread Tools Display Modes
Old 12/17/2012, 07:04 PM   #1 (permalink)
Member
 
patapoof's Avatar
 
Posts: 788
doctored ...2.1.2 on veer ok ...navit installs & maps still there in maps but the navit app will not launch ?? ...the tap ripple shows over the icon and nothing happens... the map app does open and shows maps listed ...uninstalled both navit & maps app and reinstalled ...what's wrong?
patapoof is offline   Reply With Quote
Liked by stevchrly likes this.
Old 12/18/2012, 09:09 PM   #2 (permalink)
Member
 
patapoof's Avatar
 
Posts: 788
Quote:
Originally Posted by patapoof View Post
doctored ...2.1.2 on veer ok ...navit installs & maps still there in maps but the navit app will not launch ?? ...the tap ripple shows over the icon and nothing happens... the map app does open and shows maps listed ...uninstalled both navit & maps app and reinstalled ...what's wrong?
bumpedeebumpp !!
patapoof is offline   Reply With Quote
Old 12/26/2012, 02:19 PM   #3 (permalink)
Member
 
patapoof's Avatar
 
Posts: 788
worked before ...after doctor no joy ...even direct install of ipk via preware installs but app doesn't work ...maps app s on there & shows maps... whaaaa???
patapoof is offline   Reply With Quote
Old 01/01/2013, 07:35 PM   #4 (permalink)
Member
 
patapoof's Avatar
 
Posts: 788
all I want is my navit back ...!!
patapoof is offline   Reply With Quote
Old 01/02/2013, 03:17 AM   #5 (permalink)
Homebrew Developer
 
PreRunr's Avatar
 
Posts: 344
Works OK, go to http://forums.webosnation.com/navit/ . Suggest you remove navit and install via preware (not as ipk) which also adds the speech dispatcher.
PreRunr is offline   Reply With Quote
Thanked By: patapoof
Old 01/02/2013, 11:25 AM   #6 (permalink)
Member
 
patapoof's Avatar
 
Posts: 788
Quote:
Originally Posted by PreRunr View Post
Works OK, go to http://forums.webosnation.com/navit/ . Suggest you remove navit and install via preware (not as ipk) which also adds the speech dispatcher.
thanks... Read thread... Only tap ripple after multiple instaalls...
patapoof is offline   Reply With Quote
Old 01/18/2013, 07:16 PM   #7 (permalink)
Member
 
patapoof's Avatar
 
Posts: 788
Quote:
Originally Posted by PreRunr View Post
Works OK, go to http://forums.webosnation.com/navit/ . Suggest you remove navit and install via preware (not as ipk) which also adds the speech dispatcher.
still no joy...
patapoof is offline   Reply With Quote
Old 02/07/2013, 03:40 PM   #8 (permalink)
Member
 
Posts: 996
I dunno if you ever fixed this, but I had a similar issue on a Pre 2.

Fixed by:
1) Remove Navit, Navit Maps, speech dispatcher, etc
2) Go in and delete the associated app folders after uninstall!
3) Reboot. Cuz why not?
4) Reinstall via Preware, including speech, Navit maps, etc.
5) Reboot. Cuz why not?
6) GO BACK into Preware and check for updates. Even freshly installed, my Preware found an update after installation. Reboot again. Cuz...
7) Profit.
ananimus is offline   Reply With Quote
Thanked by patapoof, stevchrly
Old 02/07/2013, 03:42 PM   #9 (permalink)
Member
 
Posts: 996
Oh. And somewhere toward the end you also need to get some maps. Either using Navit Maps or by copying them over.

Anyway, I think the not at all loading issue for me was fixed by steps 1 and 2. There must've been something like the navit.xml left behind in the com.whatever.whatever folder that was choking it up even after "uninstalling."
ananimus is offline   Reply With Quote
Thanked By: patapoof
Old 02/08/2013, 04:38 PM   #10 (permalink)
Member
 
patapoof's Avatar
 
Posts: 788
Quote:
Originally Posted by ananimus View Post
I dunno if you ever fixed this, but I had a similar issue on a Pre 2.

Fixed by:
1) Remove Navit, Navit Maps, speech dispatcher, etc
2) Go in and delete the associated app folders after uninstall!
3) Reboot. Cuz why not?
4) Reinstall via Preware, including speech, Navit maps, etc.
5) Reboot. Cuz why not?
6) GO BACK into Preware and check for updates. Even freshly installed, my Preware found an update after installation. Reboot again. Cuz...
7) Profit.
in the #2 please tell me how to find the "associated app folders" ...I have internalz.pro ready for that... tia!!
patapoof is offline   Reply With Quote
Old 02/08/2013, 10:05 PM   #11 (permalink)
Member
 
Posts: 996
Once uninstalled, delete the path (iirc)

Code:
/media/internal/appdata/org.webosinternals.navit/
Edit: Of course you'll have to reload maps, per the wiki. In all the messing around I don't remember if I used Navit Maps or made a custom set online in the end.
ananimus is offline   Reply With Quote
Thanked By: patapoof
Old 03/03/2013, 03:26 PM   #12 (permalink)
Member
 
patapoof's Avatar
 
Posts: 788
followed all that, deleted navit & navit maps & voice & folder & rebooted & put back & no joy ...partial recovery with navit no longer stopped at the tap ripple but actually opens page but will not show maps ...maps app shows maps present ...what to do ?

Quote:
Originally Posted by ananimus View Post
Once uninstalled, delete the path (iirc)

Code:
/media/internal/appdata/org.webosinternals.navit/
Edit: Of course you'll have to reload maps, per the wiki. In all the messing around I don't remember if I used Navit Maps or made a custom set online in the end.
patapoof is offline   Reply With Quote
Old 03/04/2013, 02:19 AM   #13 (permalink)
Member
 
Posts: 996
Go back to Preware, update feeds, and check you don't have a Navit update? Sounds daft, but this was final step for me I think. For some reason didn't get new Navit version when doing a clean install.
ananimus is offline   Reply With Quote
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0