Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 49 of 49
  1. #41  
    Guys,

    I am using veer as my primary phone, 2 days since 2.2.4 install and I haven't seen a single restart.

    The only patch I have for now is "capture with volume keys"

    Will report if I observe any restarts
  2. #42  
    Third Day with 2.2.4 . No Restarts during calls

    Installed the following last night

    -Internalz pro
    -The helicopter Game

    -Filemgr (service)

    -AUSMT Scripts
    -GNU Patch
    -Homebrew JSJSJS $Service$ $Framework$
    -Lsdiff

    -Messaging Plugins (By filmor)
  3.    #43  
    Quote Originally Posted by madlove143 View Post
    Third Day with 2.2.4 . No Restarts during calls

    Installed the following last night

    -Internalz pro
    -The helicopter Game

    -Filemgr (service)

    -AUSMT Scripts
    -GNU Patch
    -Homebrew JSJSJS $Service$ $Framework$
    -Lsdiff

    -Messaging Plugins (By filmor)
    It seems to be network specific. I don't have it all the time, but occasionally seems to happen when connected to Vodafone NL or T-Mobile NL. Usually only when having low signal strength though.

    I doubt it has to do anything with patches, I also had it without patches.
  4. #44  
    Quote Originally Posted by Herrie View Post
    It seems to be network specific. I don't have it all the time, but occasionally seems to happen when connected to Vodafone NL or T-Mobile NL. Usually only when having low signal strength though.

    I doubt it has to do anything with patches, I also had it without patches.
    My office has poor reception.
    I will be using my deskphone for all purposes when in office.
    let me use my veer for few days and check if the issue is with reception.
  5.    #45  
    Quote Originally Posted by madlove143 View Post
    My office has poor reception.
    I will be using my deskphone for all purposes when in office.
    let me use my veer for few days and check if the issue is with reception.
    It only happens when dialing out, not when receiving calls normally.
  6. #46  
    Quote Originally Posted by Herrie View Post
    It only happens when dialing out, not when receiving calls normally.
    It happened just now when I was receiving one call. After I said 'Hi!' my veer went black. It didn't reboot, just switched off. I pressed the power button and it works again. (Actually it was booted up with no sound, so I had to restart again. But that's another issue I guess...)
  7. #47  
    Quote Originally Posted by Herrie View Post
    It only happens when dialing out, not when receiving calls normally.
    Quote Originally Posted by chenkl View Post
    It happened just now when I was receiving one call. After I said 'Hi!' my veer went black. It didn't reboot, just switched off. I pressed the power button and it works again. (Actually it was booted up with no sound, so I had to restart again. But that's another issue I guess...)
    It reboots during receiving as well as dialing out; during dialing out mostly.
    And When it reboots and a call is made the other person in the line is not bale to hear a thing I said, believe microphone gets disabled and another reboot fixes this. Though this microphone thing is a random one, it annoys a lot just like reboot issue.
  8. TheOneill's Avatar
    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    86 Global Posts
    #48  
    I made a little patch that I've been testing for some days. Results are good so far, if someone else want to try it and report, here is the discussion :

    WebOS 2.2.3 is already there for Veer
  9. #49  
    Looks good! No reboots with idle patch for some days so far.

    -- Sent from my Palm Veer using Forums
Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions