Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 31 of 31
Like Tree2Likes
  1. micahdg's Avatar
    Posts
    229 Posts
    Global Posts
    237 Global Posts
    #21  
    Veer's resetting now...
  2. micahdg's Avatar
    Posts
    229 Posts
    Global Posts
    237 Global Posts
    #22  
    Sweet niblets!! It works!! Gimme your paypal
  3. #23  
    Great! I'll submit it to preware. Donation not necessary but if you *really* want to here is a link to my paypal: donate
  4. micahdg's Avatar
    Posts
    229 Posts
    Global Posts
    237 Global Posts
    #24  
    $30 sent Pass it on to webos internals if you don't want it.

    Wow, disabled the ALS, fixed my camera (by uninstalling Device Menu Megamix), AND bought a backup Veer off ebay for $70 tonight, lol. Busy night for me...
  5. #25  
    thank you so much for time in making this patch available to veer owners! It is really appreciated...
  6. #26  
    can we just turn off screen dimming sensor off? i get annoyed by that as well bu on my tp, and i think it has a switch button on the tp correct?

    Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
  7.    #27  
    Nightburn is the MAN

    Thanks a lot for all the effort!
  8. #28  
    Quote Originally Posted by Nightburn View Post
    Alright guys, try this patch, if it works I'll submit it to Preware.
    I am a newbie. How do I install this patch on my Veer? Any help would be much appreciated.
  9. #29  
    Quote Originally Posted by bgraham@innovativeresults.com View Post
    I am a newbie. How do I install this patch on my Veer? Any help would be much appreciated.
    Start by installing preware.
    Application:Preware - WebOS Internals

    I also suggest purchasing the "Preware Homebrew Documentation" app from the App Catalog (.99 cents). It's good at explaining the patching process in simple terms.
  10. PoOoOoZ's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    3 Global Posts
    #30  
    Hello, the patch don't work for my VEER, i have a 2.1.2 version AT&T, with clean install, just Preware installed with this patch. My luna.conf is configured like the patch do "EnableALS=false" (but i have not ".orig" folder in the root of my VEER, i think it's normal ?!)
    What can i do to bypass the problem ? The phone as restarted but may be luna need to reload these settings ? Thank You and sorry for my english..
  11. #31  
    Hey the patch is still not in preware why?
    JoZ3 likes this.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions