Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    Sometimes the "bookmarks" page from the left drop-down menu displays my bookmarks, but usually it is blank. I believe others also reported this bug, but I never saw an easy fix. Any suggestions?

    -- Sent from my Palm Veer using Forums
  2. #2  
    check preware, there should be a patch that fixes it.


    It seems to only happen when you first visit a site and then return to the bookmarks.
  3. keplenk's Avatar
    Posts
    163 Posts
    Global Posts
    172 Global Posts
    #3  
    Quote Originally Posted by Cantaffordit View Post
    check preware, there should be a patch that fixes it.


    It seems to only happen when you first visit a site and then return to the bookmarks.
    I'm also having the missing bookmarks issue. Before, I just do a device restart and its fine.

    Now, it got worse .. restarting does not fix the issue. It also comes with a no email problem too.

    This started on 3.0.4 and got worse on 3.0.5

    What is the name of the preware app?

    Thanks!
  4. #4  
    My only suggestion is use the drop down menu to clear the bookmarks and start over. I had this problem when I switched from a Pre to Veer.
    WebOS used to be great! 👎

    Pre, Veer and now iPhone. Since HP killed WebOS.
  5.    #5  
    My email has continued to work fine, but bookmarks come & go. I have never cleared them all, but when the list appears (which it does, on occasion), I take full advantage.

    -- Sent from my Palm Veer using Forums

Posting Permissions