Results 1 to 5 of 5
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Alan Morford
  1.    #1  
    I reactivated my HP Pre3 and I paired it with my White TP, when I text someone, it shows that the message did not send, but on the Pre3 it shows that it sent. Its really weird, and irritating.
    HP Think Beyond event link
    http://www.youtube.com/watch?v=VnjwG...dwMIQ&index=31
    If You Have A WindsorNot Hit Me Up
  2. #2  
    MIne has done that before. I don't think I paid it much attention. A reboot probably fixed it. Not sure.
    Follow me on Twitter
    For the latest webOS news check out pivotCE
    boovish likes this.
  3.    #3  
    Quote Originally Posted by Alan Morford View Post
    MIne has done that before. I don't think I paid it much attention. A reboot probably fixed it. Not sure.
    Ok I'll try a reboot
    HP Think Beyond event link
    http://www.youtube.com/watch?v=VnjwG...dwMIQ&index=31
    If You Have A WindsorNot Hit Me Up
  4.    #4  
    The reboot worked! Thanks
    HP Think Beyond event link
    http://www.youtube.com/watch?v=VnjwG...dwMIQ&index=31
    If You Have A WindsorNot Hit Me Up
  5. #5  
    Sweet.
    Follow me on Twitter
    For the latest webOS news check out pivotCE

Similar Threads

  1. Pre 2 Texting Issue
    By karpanda11 in forum Palm Pre 2
    Replies: 14
    Last Post: 04/12/2011, 05:51 PM
  2. Issue with texting anyone have any info?
    By daymeon in forum Palm Pre and Pre Plus
    Replies: 3
    Last Post: 07/25/2010, 01:23 PM
  3. Texting and Roaming--not an issue anymore?
    By laelipoo in forum Palm Pre and Pre Plus
    Replies: 4
    Last Post: 11/30/2009, 08:08 PM
  4. Texting Synergy Gmail Issue
    By Popat in forum webOS Synergy and Synchronization
    Replies: 0
    Last Post: 06/24/2009, 10:21 PM
  5. Texting Favorites Issue
    By musika in forum Palm OS Devices & Apps
    Replies: 5
    Last Post: 06/21/2009, 02:02 PM

Posting Permissions