Results 1 to 8 of 8
Like Tree2Likes
  • 2 Post By geekpeter
  1. eqr
    eqr is offline
    eqr's Avatar
    Posts
    47 Posts
       #1  
    Every time I start a movie, the screen flips upside down, putting the play/pause/volume pop-up and the status bar upside down at the top of the screen while the movie opens right side up, just like it should. When I push the "return to folder button," now at the top right of the screen, the screen flips back to the proper right side up. This isn't a huge deal, but is annoying, and puzzling.

    Machine is a Go, running OS3.0.0. Any suggestions?

    Thanks.
  2. #2  
    which way do you have the speakers pointing? (they should be pointing down/towards you)
  3. eqr
    eqr is offline
    eqr's Avatar
    Posts
    47 Posts
       #3  
    Speakers and front control button are on the bottom. Camera at the top of screen, both front and back. Movie starts and almost immediately the bar which had been at the bottom of the screen, plus the play and pause pop up flip over and rest at the top of the screen. As I said, they "self hide" after a few moments, so it isn't that annoying. It just seems that it should be an easy fix. Then again, I yesterday aquired another GO, and it does the same thing. Both are at OS3.0.0, maybe an upgrade would help...wish I were smart enough.
  4. eqr
    eqr is offline
    eqr's Avatar
    Posts
    47 Posts
       #4  
    Forgot to include: The movie plays right side up. It's just the pop-up and status bar that flip and move.
  5. #5  
    If I recall... This was an issue with 3.0.0, or at least a pre-3.0.0 build, on even the original TouchPads. What version number and build number does the Device Info app report?
    Did you know:

    webOS ran on a Treo 800 during initial development.
  6. eqr
    eqr is offline
    eqr's Avatar
    Posts
    47 Posts
       #6  
    Both Go's are 3.0.0 and Build 3057
  7. #7  
    my concern immediatly turned to envy when you mentioned "go".
    Touchpad Keyboard Themes - >> Click Me <<
    OldSkoolVWLover and Rnp like this.
  8. #8  
    Quote Originally Posted by dkirker View Post
    If I recall... This was an issue with 3.0.0, or at least a pre-3.0.0 build, on even the original TouchPads. What version number and build number does the Device Info app report?
    I honestly don't ever remember hearing this, but not saying it's incorrect.... also possibly a Go issue (not that I have heard of it either).

Posting Permissions