Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    Two weeks ago I loaded or think I loaded ad blocker on my TP. Since then web browsing has slowed noticeably and some pages either take longer than usual to load or have missing graphics.

    Today I went through my list of installed packages/applications but saw nothing for an ad blocker.
    However, with Internalz Pro I did find an ad blocker entry under media/internal/patches.
    It reads:

    ".org.webosinternals.patches.misc-ad-blocker"

    Is this the ad blocker I might have installed and is it removable?

    Thanks for any help anyone can offer!
  2. #2  
    Umm load up Preware, and look in installed Patches, select it and press the remove button :3.
    Verizon Pre 3. ATT HP Touchpad. Touchstone 2.
  3. #3  
    Just a note that non-application packages don't show up in Software Manager. For all your package management needs, use Preware, as mentioned above.
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by Ventus221 View Post
    Umm load up Preware, and look in installed Patches, select it and press the remove button :3.
    So obvious I'm ashamed. Just removed ad blocker via preware which I had but didn't think to look in.
    Thanks for the help!
  5.    #5  
    Quote Originally Posted by GMMan View Post
    Just a note that non-application packages don't show up in Software Manager. For all your package management needs, use Preware, as mentioned above.
    Just removed ad blocker through preware. Thanks for the help and advice!

Posting Permissions