Results 1 to 3 of 3
  1. wevudo's Avatar
    Posts
    8 Posts
    Global Posts
    9 Global Posts
       #1  
    I like using pandora on the website and it works for a song, but each time a new song starts I have to push the volume button to listen (the song plays but there is no volume until I hit the button). Anyone experience this. This started after the 3.04 update and keeps going, even after I reverted my touchpad back to stock.

    Any ideas?
  2. #2  
    Quote Originally Posted by wevudo View Post
    I like using pandora on the website and it works for a song, but each time a new song starts I have to push the volume button to listen (the song plays but there is no volume until I hit the button). Anyone experience this. This started after the 3.04 update and keeps going, even after I reverted my touchpad back to stock.

    Any ideas?
    I just attempted to replicate this issue. It seems that I was able to play several songs without running into the issue so I was unable to replicate the issue you are experiencing.

    Does it only happen with Pandora? What about other sites that allow multiple streaming of music such as radio station sites or something like google music?
    Ex HP webOS Tech Support

    5Ts: Five ways to get your webOS tablet working again: http://www.hpwebos.com/5Ts

    6Ts: Six ways to get your webOS phone working again: http://www.hpwebos.com/6Ts
  3. wevudo's Avatar
    Posts
    8 Posts
    Global Posts
    9 Global Posts
       #3  
    Last update and complete removal of all patches seems to have helped it out. Now if I could only fix the cracked speaker sound that comes every few days.

Posting Permissions