Results 1 to 3 of 3
  1. xeonwales's Avatar
    Posts
    52 Posts
    Global Posts
    66 Global Posts
       #1  
    Hey guy's, please don't shoot me if this is a known problem (Tried searching, but only found Fixed answers with no actual resolution), but my HP backup is not working on the TP .

    Last Back-Up was 02/11/2011 (November 2nd). When I hit Back-up now, all I get is Back-up failed. So I turned Back-up off - It took almost 6 hours to turn off (just got the spinning circle.)

    Now, I cant switch it back on!! Back-up failed every time . Internet is working ok (Can use Browser, App Cat etc) & I have tried on 2 home broadband connections, 1 x T-Mobile UK Hotspot & 1 Mobile Broadband connection, so I don't think its anything with my connections.

    Help

    Thanx in advance.
    Palm History:

    Treo 500 > Treo Pro > Pre > PrePlus > Touchpad
  2. xeonwales's Avatar
    Posts
    52 Posts
    Global Posts
    66 Global Posts
       #2  
    No one have any suggestions?
    Palm History:

    Treo 500 > Treo Pro > Pre > PrePlus > Touchpad
  3. #3  
    Seems like a tough one, but maybe in of the following could be a workaround:

    a) Try to recover your device with center button + volume up button + power button: Hold them until the HP logo is displayed.

    b) Change the log-in details of your webOS account and reconnect with your TP.

    https://ps.palmws.com/palmcsext/cons...oginPage.iface
    webOS is simply fabulous

    TouchPad’s Virtual Keyboard Layouts: http://forums.webosnation.com/member...d-layouts.html
    in isagar2004’s post: http://forums.webosnation.com/hp-tou...rrow-keys.html

Posting Permissions