Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 30
Like Tree10Likes
  1.    #1  
    where has the remove tap Ripple preware app disappeared to. I cannot see or find it since my upgrade to 3.4
  2. Tikerz's Avatar
    Posts
    447 Posts
    Global Posts
    519 Global Posts
    #2  
    A lot of the patches have not been updated to 3.0.4 yet. Just be patient. They'll be back soon.
  3. atg284's Avatar
    Posts
    56 Posts
    Global Posts
    502 Global Posts
    #3  
    I am patiently waiting for this one as well :-)
    thewaver likes this.
  4. #4  
    Shows up for me, but I had to reinstall the patch for it to work correctly after the update.
  5. muerte33's Avatar
    Posts
    26 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by hypoh View Post
    Shows up for me, but I had to reinstall the patch for it to work correctly after the update.
    OK, I uninstalled it, but now it does not show up for re-install.
    Guess I will have to wait for the guy from MIT to do his thing.
    The ripple effect was cool when I saw it the first time, but now it is just an aggravation.
    tabman likes this.
  6. #6  
    Yea, remove tap ripple is the patch I looking forward to. Hopefully in the next week the update for 3.0.4 will show up.
    HP Touchpad 16GB, webOS 3.0.4, UberKernel 3.0.4-68 @ 1.5Ghz
    HTC Evo 4G, Mynís Synergy ROM RLS1 (Android 2.3.3)
    B&N NOOKcolor, Phiremod 7.1 (Android 2.3.7), @ 1.1Ghz
  7. #7  
    Follow the instructions here:
    http://forums.precentral.net/webos-d...ml#post2014959
    They still work, I tried it on my TP 32 GB.
  8. #8  
    Make sure to donate to the creator of the patch. The patch authors work very hard!
    SunnyPhono likes this.
  9. #9  
    Go to preware, open feeds management and add the 3.0.2 patch feeds.
    HTTP://ipkg.preware.org/feeds/webos-patches/3.0.2/

    Search for remove ...
    Install remove ripple patch.
    Last edited by greenskinredeyez; 10/22/2011 at 02:35 PM.
    xninjagrrl likes this.
  10. #10  
    <threads merged>
    I love physical keyboards... but there is two devices that would make me consider a slab, one is something running a full version of Open webOS. The other is an iPhone!!!! HA HA just kidding (about the iPhone that is)...
  11. #11  
    Quote Originally Posted by greenskinredeyez View Post
    Go to preware, open feeds management and add the 3.0.2 patch feeds.
    HTTP://ipkg.preware.org/feeds/webos-patches/3.0.2/

    Search for remove ...
    Install remove ripple patch.
    The old 3.0.2 remove ripple patch works like a charm in 3.0.4.

    Just add the original feeds back and it will show up in your preware once again.
  12. #12  
    Quote Originally Posted by greenskinredeyez View Post
    The old 3.0.2 remove ripple patch works like a charm in 3.0.4.

    Just add the original feeds back and it will show up in your preware once again.
    tried this but getting errors?
  13. mauddib's Avatar
    Posts
    18 Posts
    Global Posts
    36 Global Posts
    #13  
    Worked for me and worked for a number if other tweaks as well like removing the lock screen or bigger minimized screen.
  14. muerte33's Avatar
    Posts
    26 Posts
    Global Posts
    28 Global Posts
    #14  
    Thanks, putting the 3.02 feed back and re-selecting Remove Ripple fixed mine too!
  15. #15  
    Quote Originally Posted by MaudDib View Post
    Worked for me and worked for a number if other tweaks as well like removing the lock screen or bigger minimized screen.
    Im getting errors when adding the feeds, is there something im missing?
  16. #16  
    Quote Originally Posted by nang View Post
    Im getting errors when adding the feeds, is there something im missing?
    I had to make sure the http was lower case and is compressed is no
  17. #17  
    Quote Originally Posted by greenskinredeyez View Post
    Go to preware, open feeds management and add the 3.0.2 patch feeds.
    HTTP://ipkg.preware.org/feeds/webos-patches/3.0.2/

    Search for remove ...
    Install remove ripple patch.
    I love you.
  18. #18  
    Quote Originally Posted by nang View Post
    Im getting errors when adding the feeds, is there something im missing?
    Did you provide the name for the feeds? You can name it whatever you like.
    If it still gives errors. Exit preware. Reopen it, make sure your internet connection is good. The feeds should be there. If not, try to turn off tp and turn it back on.

    If it still does not work. Reinstall preware, add the 3.0.2 feeds. It should work.
  19. #19  
    New 3.0.4 version is there and ready for your patching pleasure
    Dis likes this.
  20. #20  
    Quote Originally Posted by greenskinredeyez View Post
    Did you provide the name for the feeds? You can name it whatever you like.
    If it still gives errors. Exit preware. Reopen it, make sure your internet connection is good. The feeds should be there. If not, try to turn off tp and turn it back on.

    If it still does not work. Reinstall preware, add the 3.0.2 feeds. It should work.
    Yeah, i did all of that you mention im getting like a permission error or some sort. Still not working.
    New2TeePee likes this.
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions